SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla İntihar

A- A+ PAYLAŞ

Kasabada bir şahıs bunalım sonucu kendisini tabancayla vurarak yaşamına son verirken, İnönü Üniversitesi kız yurdunda barındırılan bir öğrenci de intihara kalkıştı.

BAŞINA ATEŞ ETTİ
Doğanşehir ilçesi Erkenek Beldesinde oturan M.T. adlı şahsın, bunalım sonucu kendisine ait olan ruhsatsız 9 mm. çaplı tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi. Ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, savcılık olayla ilgili araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Beydağı Mahallesi’nde 15 yaşındaki E.G. adlı kızın, derslerinin iyi olmaması nedeniyle babasına ait haplardan yutarak intihara kalkıştığı, daha sonra hastaneye giderek tedavisini yaptırdığı bildirildi.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki Ö.Y. adlı bayan, evinde fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve koma halinde Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

İstiklal Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki Y.B. adlı kadın da ailevi nedenlerle moralinin bozuk olduğu bir sırada oturma odası camına yumruk atınca kendini yaraladı.

B.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 46 yaşındaki F.T. adlı kadın da, evde bir süre önce trafik kazasında ölen akrabası aklına gelince bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı.

İnönü Üniversitesi kampusundeki kız öğrenci yurdunda barındırılan Z.K. adlı kız öğrencinin, bunalım nedeniyle fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Hekimhan ilçesi Güzelyurt Beldesi’nde de E.D.’nin fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı, ilçe Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız