SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla Vurdular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hurdacıların arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi (ilk 2 fotoğraftaki) tabanca ile ateş açılması sonucunda yaranırken, Malatya caddelerinde bir süre sıcak dakikaların yaşanmasına neden oldu. Olay sırasında bir kişi de (üçüncü fotoğrafta) şok geçirdi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Malatya'nın en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesi'nde ve Öğretmenevi karşısında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada R.D. adlı şahısın tabanca ile İsmet Polat (35)adlı diğer hurdacıya tabanca ile ateş açması sonucunda yaraladı. Vücuduna 3 mermi isabet eden İsmet Polat adlı şahıs, kaldırımda yaralı halde kıvranarak, ambulansın gelmesini bekledi.

Olay nedeniyle, İsmet Polat adlı şahısın yakını olan bir kişi ise şok geçirdi. Olayın daha önce meydana gelen bir kavganın devamı olduğu öğrenildi.

Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gelirken, kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Yaralı olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan çok sayıda kişi ve olayın şüphelisi Asayiş Şubesi'ne getirildi. Başlatılan soruşturma sürüyor.

EVİNİN ÖNÜNDE YARALANDI..
Öte yandan Hacı Abdi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 23 yaşındaki İ.B. adlı şahıs, 07.00 sıralarında polise başvurarak, evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradığını öne sürdü. İ.B., 04.00 sıralarında evinde istirahat ediyorken kapı zilinin çaldığını, açtığında eşkalini hatırlamadığı bir şahıs gördüğünü, bu şahsın “yanlışlıkla çaldım galiba” deyip gittiğini, 20 dakika sonra dışarıda ses duyması üzerine kapıyı açtığında aynı şahsın kendisini dışarıya çekip sol bacağından 2 bıçak darbesi ile yaraladığını ve kaçtığını iddia etti. Saldırıya uğradığı iddiasındaki şahıs kimseden şikayetçi olmadığını söylerken, polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız