SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olayın şüphelisi, hastanede tedavi olurken yakalandı.

Olay, Malatya merkez Zaviye Mahallesi 35. sokakta meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada Serkan A.(28) adlı şahsın tabanca ile ateş açması sonucunda M.A.(26) adlı şahıs bacağından yaralandı. Yaralı şahıs, olaydan sonra kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Olayın şüphelisi olan Serkan A. adlı şahsın, olay sırasında dövülerek yaralandığı için gittiği özel bir hastanede tedavi olurken Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada olay, Polis Vukuat raporunda "11.12.2008 günü saat: 15.00 sıralarında yukarıda belirtilen adreste silahla yaralama olayının olduğu öğrenilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde yaralı olarak S. Hastanesinde bulunan S.A.’nın Ş.D. ve yanında bulunan bir başka şahıs tarafından darp edildiği, S.A.’nın da üzerinde bulunan kurusıkıdan bozma tabanca ile rast gele ateş ederken M.A.’yı yaraladığı tespit edilmiş, yukarıda adı geçen şahıslar olayla ilgili olarak yakalanmış, C.Savcısı ile görüşüldüğünde S.A.’nın hastaneden taburcu olduktan sonra mevcutlu olarak getirilmesi, yakalanan diğer şahısların ise ifadelerinin alınarak salıverilmeleri talimatı vermiş olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir." açıklamasıyla yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız