SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabancayla Yaralandılar

A- A+ PAYLAŞ

Gazi Parkı’nda bir kişi tabancayla vuruldu. Bu arada, umumi tuvalette tabancayla vurulan şahsın polisteki ifadesinin gerçek dışı olduğu saptandı. Kocasıyla kavga eden kadının da kuru sıkı tabancayla yaralandığı bildirildi.

GAZİ PARKI’NDAKİ OLAY..
Sinema Caddesi girişi, Gazi İlköğretim Okulu yanında eski İstanbul Sineması’nın yerine yapılan Gazi Parkı’nda saat 20.00 sıralarında İbrahim Gül adlı 19 yaşındaki şahıs, tabancayla göğsünden tabancayla yaralandı. Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan yaralı, durumunun ağır olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Polis, olayın zanlısı olarak 29 yaşındaki Mehmet Ş.adlı şahsı arıyor.

UMUMİ TUVALETTEKİ OLAY..
Tabancayla vurulmuş olarak saat 14.30 sıralarında Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 29 yaşındaki Hasan G.adlı şahıs, burada polise verdiği ifadede, Dabakhane Mahallesi Bakırcılar Çarşısı’ndaki umumi tuvalette iken tanımadığı bir kişi tarafından vurulduğunu öne sürdü. Şahsın çelişkili ifadeleri üzerine araştırmayı derinleştiren polis, Hasan G.’nin tuvalette kendi kendini yaraladığı, suç delili olan kuru sıkıdan çevirme 9 mm. çaplı silahı tuvalet işletmecisi Ramazan T.adlı şahsa, bu şahsın da silahı saklaması için yakını Osman T.’ye verdiğini belirledi. Polis bu silahı, 4 mermisiyle birlikte ele geçirdi. Bu arada, Hasan G.’nin birlikte hastaneye gittiği Bilal K.adlı şahısla hastaneye gelirken, 1 adet boş kovan ile 6 adet dolu fişeği de yolda attıkları belirlendi. Bunlar da bulundu. Yaralı ve olaya karışan 3 şahısla ilgili yasal işlemlere başlanırken, “ Ruhsatsız Silah, Suç Uydurma, Suç Delillerini Saklama” suçlamalarından adliyeye verilen zanlıların serbest bırakıldıkları öğrenildi.

KAYINPEDERİN ŞİKAYETİYLE ORTAYA ÇIKAN OLAY..
Öte yandan, polise başvuran G.Y., kızı Y.Ç.’nin, ailevi nedenlerle kavga ettiği damadı Erdal Ç.tarafından Tandoğan Mahallesi’ndeki evde rehin tutulduğunu, kızının hayatından endişe ettiğini, ayrıca kendisinin de tehdide maruz kaldığını öne sürdü. Bu ihbar üzerine belirtilen adrese giden polislere, kapıyı açan Erdal Ç.’nin, daha sonra eşi Y.Ç.’yi dışarıdan asma kilitle kilitlediği odadan çıkardığı, kadının dizinden yarası bulunduğu belirlendi. Y.Ç., polise verdiği ifadede; eşi tarafından dövülüp ölümle tehdit edildiğini, kuru sıkı tabancanın patlaması sonucu da dizinden yaralandığını, ancak kimseden şikayetinin olmadığını söyledi. Erdal Ç. ise, tartışma sırasında elindeki kuru sıkı tabancanın eşinin vurması sonucu kazaen patladığını, kastının olmadığını, diğer suçlamaları ise kabul etmediğini söyledi. Kuru sıkı tabancaya el konurken, adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız