SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tabandan Çok Destek Geldi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'den aday adayı olan Mimar Mustafa Bingöl, partinin kadın kolları mensuplarıyla biraraya geldi, TSO'yu da ziyaret ederek yöneticilerle görüştü..

Bingöl'ün gezilerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bingöl, AK Parti Malatya Kadın Kolları Teşkilatıyla bir araya geldi. Parti binasında kadın kolları üyeleriyle buluşan Bingöl’e eşi Kadriye Bingöl’de eşlik etti.

Bingöl, AK Parti Malatya Kadın Kolları Teşkilatıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Kadın Kolları Başkanımız Emine Kurt ve Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri Malatya’da teşkilat olarak ses getiren bir yapıya sahip. Her yerde yapmış olduğunuz çalışmaları duyuyoruz” dedi.

AK Parti Malatya Teşkilatıyla daha önceden de çalışma imkanı bulduğunu kaydeden Bingöl, “Geçmiş dönemde aday adaylığımız olmuştu. Bu dönemde inşallah nasip olur, teşkilatlarımız da onaylar, genel merkezimizde bizi aday gösterirse; diyaloga açık olarak, sizlerle beraber Malatya’ya hizmet edeceğiz. Başbakanımızın gayretlerine ve ülkemize olan sevdasına bizde hep beraber gönülden destek vereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bingöl’ün eşi Kadriye Bingöl ise, “Eşimin ilk başta siyasete girmesini pek istemedim ama tabandan çok destek geldi. Halkın isteğini, kendi isteğimizin önüne koymuş olduk. Hayırlısıysa olur inşallah ve hep beraber çalışırız” dedi.

Türkiye’nin geleceğinin parlak olduğunu kaydeden Kadriye Bingöl, “Sayın Başbakanımız Tayip Erdoğan ile güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

TSO ZİYARETİ
Öte yandan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bingöl, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti. Bingöl, ziyareti esnasında yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki genel seçimlerde AK Parti’den Aday Adaylığına müracaat ettik. İnşallah aday olur seçilirsek; Malatya’mızın sorunlarını sizlerle istişare ederek, hep beraber çözmeye gayret edeceğiz. Ticaret Odamız, Malatya’da bu işin lokomotifi ve bizlerde sizle istişare etmek amacıyla ziyaretinize geldik” dedi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Asli görevimiz, ilimizdeki sanayinin ve ticaretin gelişmesi için ortak bir zeminde Malatya idarecilerini bir araya getirip, bu ortak akıl etrafında Malatya’nın sorunlarına çözüm üretmek. Bizimde gayretimiz ve çabamız bu yönde. Bir ilin; idarecileri, siyasileri ve sivil toplum kuruluşları o ilin sorunları için ortak bir zeminde buluşurlarsa, bu ili tutmanız mümkün değil. Bizde bunu çok önemseyen bir kurumuz. Bu vesileyle sizin aday adaylığınızın da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız