SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tabi Biz Bunu Yapmadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:54
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'na, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "30 Mart tarihi itibariyle Türkiye’de bir seçim yapıldı. Adı her ne kadar yerel seçim olsa bile genel seçimlerden çok daha fazla önemli bir seçim havasına sokuldu. Tabi bunu biz yapmadık. Belki günün şartlarına özel 12 yıldır AK Parti’nin Türkiye’de yapmış olduğu güzel, devasal çalışmaların tırpanlanması adına partimizin ve başbakanımızın halk nezdinde itibarsızlaştırılması için bütün şer odaklarının A’dan Z’ye bir tarafta AK Parti var. Diğer tarafta normalde kayıt dışı siyaset dahil olmak üzere mevcut siyasi partilerin tamamı ezcümle bir araya gelerek AK Parti'ye karşı bir yıkım mücadelesi verdiler. Aslında yıkmak istedikleri şey AK Parti değil. Milletin iradesidir. Milletin iradesi elbette biz saygı duyuyorsak sandıkta mutlaka hakem olacaktır. O milletin hakemliğine itibar etmek zorundaydık" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Uzun bir koşturmaca; siyaset uzun bir yol, tabi ikinci bir dönemde arkadaşlarla kolları sıvadık. Türkiye’nin ekibine burada bir eşlik etme çalışması içerisinde olduk. Ve bugüne kadar ki özellikle AK Parti’nin Türkiye’de ki yerel yönetimlerin destanımsı başarı öyküsüne bizde burada ne katkı sağlayabiliriz. İnsanımızın huzur ve asayişi beklentisi konusunda beklentilerine nasıl çözüm bulabiliriz diyerek beş yıl geçirdik. İkinci beş yıl içinde milletimizin teveccühü, Allah’ın takdiriyle, arkadaşımızla çıktığımız yolda uzun bir gayret sonunda Allah’a hamdolsun tekrar hizmet etme fırsatına eriştik" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız