SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tabi ki Kazanmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz, istedikleri oyun şekli ve şablonunun sahada göründüğünü söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan İldiz, zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanından iyi bir neticeyle döndüklerini kaydetti. 

Tecrübeli teknik adam, Kardemir Karabükspor maçının berabere bitmesine rağmen kora kor bir mücadele olduğunu ifade ederek, "Çok önemli pozisyonlarımız var. Maçın sonlarına doğru rakibimizin de önemli pozisyonları var. Ama bakıldığında çok alternatifli bir kadrodan önemli bir puan aldık" dedi.

"İstediğimiz oyun şekli sahada görünüyor"

Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren İldiz, "Eksiklerini yeni gideren bir ekip olarak, her hafta üzerine katarak gidiyoruz. Üçüncü bölgede biraz final paslarında eksiklerimiz kaldı. Birbirleriyle yeni oynuyor arkadaşlarımız, bunları da aşacağız. Takım halinde iyi oynamaya başladık. Topun arkasına iyi geçiyoruz. İstediğimiz oyun şekli, şablonu sahada görünüyor. O bölgedeki eksiklerimizi de inşallah gidereceğiz. Her gün üzerine katarak gidiyoruz. Bundan sonra böyle devam etmesini ümit ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Tecrübeli çalıştırıcı, olumlu gidişi sürdürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Maça giderken eksiklerde olabiliyor. Azubuike'nin milli takımda olması, Aydın'ın beklenmedik sakatlığı, kaptan Vedat'ın ayağındaki sakatlığın nüksetmesi, bunlar futbolun içerisinde var. Bunları hiçbir zaman mazeret olarak görmeyiz. Olumlu bir gidişatımız var. Olumlu gidişimizi devam ettirmek istiyoruz."

"Daldır çıkar boyacı küpü olmuyor"

Her hafta zorlu maçlar oynadıklarını ve bu maçlara hazırlık olmak zorunda olduklarını kaydeden İldiz, "İskender Alın takıma sonradan katılmıştı. Fizik olarak hazır hale geliyor. Bütün arkadaşlarımız Kardemir Karabükspor maçında iyi mücadele etti. İnşallah gollerimizde gelecek. Onun dışında Yakup takıma yeni katıldı. O da takıma adapte olacak. Kardemir Karabükspor maçı öncesi bir kaç antrenmana katıldı. Musa Sinan'da sonradan takıma katıldı. Antrenman ve maç eksiklerinin yanında takıma adapte olmaları zaman alıyor. Daldır çıkar boyacı küpü olmuyor. İlerleyen haftalarda daha iyi bir konumda olacağız. Arkadaşlarımızın hepsi iyiye gidiyor. Bir tek final paslarını daha dikkatli kullanacağız. İnşallah onu da başaracağız. Çünkü her hafta çok daha zorlu müsabakalar var. Bunların hepsine hazırlıklı olmalıyız" şeklinde konuştu. 

"Sportif kurallar içerisinde rekabet olmasından yanayım"

Tecrübeli teknik adam, sportif kurallar içerisinde rekabet olmasını istediğini belirterek, "Malatya ile Elazığ'a baktığımızda akrabalıklar gelişmiş. İki kent komşu ama inanılmaz bir rekabet var. Sportif kurallar içerisinde her zaman rekabet olmasına taraftarım. Yeter ki sportmenlik dışı bir şey olmasın. Çünkü bu rekabet kriterini de beraberinde getirir. Umarım hafta sonu biz Yeni Malatyaspor olarak gerekse de Elazığ'daki dostlarımız, arkadaşlarımıza futbolcularımız güzel bir futbol ziyafeti çekerler. Bizde elimizden geldiğince güzel bir gece olmasına yardımcı oluruz. Tabi ki sahamızda oynuyoruz. Tabi ki kazanmak istiyoruz. Ama öncelikle bu tür müsabakalarda centilmenlik olmasını istiyoruz. Sahadaki her türlü rekabete varız" dedi.

İldiz, bu tip maçlar öncesi çok fazla konuşacak şeyin olmadığını ifade ederek, "Oyuncular akıllı insanlardır. Hangi maçın ne kadar önemli olduğunu bilirler. O anlamda çok anormal bir şey yapmıyoruz, normal hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Konsantrasyon açısından fazla bir şey yapmaya gerek yok" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız