SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Parkında Çevre Temizliği

0
Güncellendi - 2018-10-18 03:14:48
Tabiat Parkında Çevre Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından başlatılan ve toplumsal kurallar konusunda farkındalık uyandırmayı amaçlayan “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesi kapsamında çevre temizliği teması kapsamında Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yaptılar.

Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri “Çevreni Temiz Tut” temasını işlemek adına yapmış oldukları etkinlik de piknik yapan ailelere çevre temizliğinin önemini anlatarak, yapılması gerekenler hakkında sohbet ettiler.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut “İnsanlar kendilerine ve çevrelerine saygı duymalı. Biz geçmişten aldığımız emanetleri gelecek nesillere aktarırken doğanın temiz tutulması ve korunması gerektiği bilinciyle hareket etmeliyiz. Çünkü doğayı kirletirsek elimizden kaçırdığımız güzelliklerin dönüşü olmayacaktır.” dedi.

Bulut, temiz bir çevre için bilinçli bir toplum olmamız, çocukların ve gençlerin bu yönde eğitilmesi gerektiğini ifade ederek bu etkinliği düzenleyen ve farkındalık oluşması için gerekli çalışmaları yapmaktan kaçınmayan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyesi Nazife Yeniceli “Çevremizi ne kadar temiz tutarsak sokak hayvanları, çocuklar ve bizler için daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşmuş olur.” dedi.

Kadın Meclisi üyeleri arasında ilk defa Orduzu Tabiat Parkını görmüş olan kadınlar, Malatya Büyükşehir Belediyesinin sağlamış olduğu yeşil alanda eğlenip, gezerken evlerimizi nasıl temiz tutuyorsak çevreye de aynı özenin gösterilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız