SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Parkında İzci Kampı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:06:44
Tabiat Parkında İzci Kampı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği izcileri Turgut Özal Tabiat Parkı’nda kamp düzenledi. 

Dernek Başkanı Cengiz Uğur, düzenledikleri kamp ile ilgili yaptığı açıklamada, çalışmaları daha çok gençlik faaliyetleri üzerine yaptıklarını belirterek, “Biz biliyoruz ki geleceğimiz gençlik üzerine inşa edilecektir. Geleceğimize yön verenler gençlerimiz olacaktır. Ve yine biliyoruz ki, dün ile yarın arasında köprü görevini bugünün gençleri üstlenecektir. Geçmişinden bihaber bir neslin geleceğe hiçbir faydasının olamayacağını da biliyoruz” dedi.

Geleceğe güvenle bakmak istediklerinin altını çizen Uğur, “Bundan dolayıdır ki, milli ve manevi değerlerini bilen, onlara sahip çıkan ve o şuurda bir gençlik yetiştirmek gayretindeyiz. Kökü şanlı geçmişimize kadar uzanan ve dalları da gelecek yüzyıllara filiz salmış bir nesil meydana getirelim. Ve yine istiyoruz ki, değerlerine önem veren, yeniliklere ayak uyduran Öncü ve Erdemli bir gençlik yetiştirelim” şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’ gençlik projeleri destek programı kapsamında hazırladıkları “Erdemli Bir Gençlik İçin El Ele” projesi kapsamında haftalık izcilik faaliyetleri düzenlediklerini ifade eden Uğur, “Yine projemiz dahilinde çeşitli kamplar düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. Sömestri tatilinde Mersin ilinde 50 izcimizle bir kamp düzenledik. Projemiz kapsamında Nisan ayında Çanakkale Milli Bilinç Kampına katılım sağlayacağız. Elazığ Hazar Gölü kenarında bir kamp yapacağız. Ayrıca Erzurum Milli Bilinç Kampı her izcilerimizle birlikte katıldığımız kamplardandır. Bu kamplarda oyun ve eğlence yanında asıl hedefimiz olan milli-manevi değerlerimiz üzerinde durularak çeşitli eğitim metotlarıyla gençlerimizi geleceğe hazırlamaktayız. Böyle güzel imkanlar sunduğu için Gençlik Hizmetleri ve Spor bakanlığına teşekkür ederiz” dedi.

2012 yılından bu yana aralıksız üç yıldır izcilerle birlikte Çanakkale Milli Bilinç Kampına katıldıklarını belirten Uğur, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı olması münasebetiyle bu yıl da görkemli bir Milli Bilinç Kampı düzenleneceğini söyledi. 100. Yıl nedeniyle Öncü İzcilik Derneği olarak Malatya’dan 100 izci ile Çanakkale Milli Bilinç Kampına katılım sağlayacaklarını ifade eden Uğur, “Farklı bir etkinlik düzenleyerek 253 bin şehidimize 253 bin Yasin okuma kampanyası başlatan Konya Erdemli Gençlik Kulübü'nün bu güzel çalışmasında biz de varız diyoruz. 22 Nisan tarihine kadar tüm halkımızı da bu güzel etkinlik olan Yasin Okuma Kampanyasına davet ediyoruz. Okunan Yasinler, www.253binyasin.com internet adresine girerek eklenebilir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız