SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Parkında Kamp

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:37
Tabiat Parkında Kamp
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü izcileri Beydağı Tabiat Parkında iki günlük çadırlı kamp yaptı. 

Kampla ilgili bilgi veren Malatya Öncü Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Cengiz Uğur, "Kamp sayesinde İzcilerimiz hem izcilik çalışmalarında öğrendikleri izcilik bilgi ve becerilerini yerinde uygulama imkanı buluyorlar. Hem de doğayla iç içe yaşamanın keyfini yaşıyorlar, hem de zorluklara karşı mücadele etme becerilerini elde ediyorlar" dedi.

"İZCİLER, TEORİK BİLGİLER ÖĞRENİYOR"

Uğur, izcilerin kamp yapmasını çok önemsediklerini ve düzenli olarak farklı alanlarda kamp çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

İzcilerin kamplar sayesinde teorik bilgiler öğrendiklerini kaydederek, "İzcilerimiz haftalık kapalı alan çalışmalarında teorik olarak izcilikle ilgili bilgiler öğreniyorlar. Bu öğrendiklerini en güzel uygulama alanı çadırlı birkaç günlük Kamplardır. Bu sayede çadır kurma, çadırda matlar üzerinde tulumlarda gece uyuma ve gece nöbet tutma, zorluklara karşı hayatı idame etmek için çeşitli tesisler yapma gibi birçok güzelliği bir arada yaşıyorlar. Yine Doğa Yürüyüşleri yaparak şehir hayatındaki o beton yığınları arasındaki yorgunluklarını atma, okul ve dershane gibi yoğun ders stresini de üzerlerinden atarak, temiz havayla iç içe birkaç günün keyfini yaşıyorlar. Bütün bu bahsettiğimiz güzelliklerin yanı sıra hayata hazırlanmış da oluyorlar. Bedenen zihnen ve kişilik olarak da kendilerini geliştirmiş oluyorlar" şeklinde konuştu.

"GÜZEL BİR KAMP OLDU"

Beydağı Tabiat Parkı'nda 2 gün süren bir kamp yaptıklarını dile getiren Uğur, "Kampımız oldukça verimli ve güzel geçti. İzcilerimiz hem eğlendiler hem de teorik bilgiler aldılar. Kampımızı bu güzel mekanda yapma fırsatı verdiği ve bizleri kamp alanında ziyaret ederek izcilerimizle konuşup onlara bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik eden Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürümüz Ayhan Deligöz’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Sayın Kerem Yıldırım'a da, izcilerimizi ziyaretinden dolayı kutlayıp teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız