SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Parkı’nı İncelediler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:56:53
Tabiat Parkı’nı İncelediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcıları, ilgili daire başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesine devredilen Turgut Özal Tabiat Parkı’nın devrinden hemen sonra çalışmalara başladıklarını belirten Çakır, “Orman ve Su İşleri Bakanlığının yapmış olduğu bazı çalışmalar vardı. Alanın belediyemize devredilmesinden sonra bu alanlarda yapılacak olan çalışmaların projelendirilmesi, yapımı ve bakımı ile ilgili arkadaşlarımız çalışmalarına başladı. Malatyalılar tarafından yoğun olarak kullanılan bir bölge olduğundan bu alanların korunması, yeşillendirilmesi, zeminlerde yapılacak çalışmalara önem verilmesi gerekiyor. Arkadaşlarımızın yoğun çalışmaları sonucunda Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi” diye konuştu.

Yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak, 8 bin metrekare kilit taşı, 5 bin metre bordur, 5 bin metrekare kumlamalı döşeme, 5 bin metre şevtaşı uygulaması,10 bin metreküp taş duvar uygulaması ile 200 adet aydınlatma direği, 150 adet piknik masası, 130 adet kamelya (Pergole) ve 14 bin metrekare yeşil alan çalışması ile birlikte sulama sistemleri için 500 tonluk su deposu yapılmıştır. Aynı anda binlerce vatandaşımızın faydalanacağı Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki çalışmalarımız tamamlandığı zaman, hemşehrilerimiz güzel ve nezih bir alana kavuşmuş olacaklar. Yeşil dokusu ile Malatya’nın nefes alacağı bir mekan oluşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız