SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Yürüyüşü Düzenlendi

0
Güncellendi - 2017-05-15 02:01:36
Tabiat Yürüyüşü Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Beydağı Tabiat Parkında, Tabiat Turizmi Eylem Planı kapsamında "Tabiat Yürüyüşü" düzenlendi.

Yürüyüşe katılan öğrenciler, önce Malatya Yaban Hayatı Tanıtım Merkezi'ni gezerek, içleri doldurulmuş vahşi hayvanları yakından inceledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü Müdür Vekili Şevket Bozdağ, yürüyüş öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, tabiat turizminin son yıllarda büyük önem kazandığını belirtti.

Tabiat turizminin amacının doğa harikası alanların insanların dikkatini cezbedecek özellikteki yerlerin tespiti, planlanması, toplumun bilgisine ve istifadesine sunulması, tanıtımın yapılması olduğunu anlatan Bozdağ, "Tabiat parkları, doğa yürüyüşleri, bisiklet turları, fota safari, mesire yerleri, göl ve ve akarsu gibi yerlerde yapılabilecek faaliyetlerin hepsi tabiat turizmi kapsamına giriyor. " diye konuştu.

Tabiat turizminin çok hızlı büyüdüğüne işaret eden Bozdağ, tabiat turizminin çevreyi koruduğunu ve yerel halkın refah seviyesini gözeten bir seyahat türü olduğunu söyledi.

Etkinliğe, Malatya Vali Yardımcısı Miktat Alan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    vatandaşlar ne zaman girecek bu alana
    0
    0
    Yanıtla