SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabip Odası Seçimleri Pazar'a

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası, 16 Nisan Pazar günü yeni yönetimini seçecek. Mevcut başkan Dr. Mehmet Şehitoğlu (fotoğraftaki)'nun aday olmayacağı belirtilirken, "Meslekte Birlik Grubu" adı verilen bir grubun ve listenin ortaya çıktığı, bir başka grubun da çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda seçimlerini yapacak olan Malatya Tabip Odası'nda, 2 dönem başkanlık yapan Şehitoğlu'nun yeniden aday olmayacağı, ancak "Meslekte Birlik Grubu" adı verilen listede "Büyük Kongre Delegesi" olarak yeraldığı bildirildi.

Meslekte Birlik Grubu'nun; yönetim, denetim, onur kurulları ile büyük kongre delegelerini içeren taslak bir liste ortaya çıkarken, bu grubun başkan adayının Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Gündüz olduğu haber alındı.

Meslekte Birlik Grubu'nun seçim öncesi dolaşan listesinde şu isimler yeralıyor:

Yönetim Kurulu (Asıl): Dr.Mehmet Gündüz, Dr.Mehmet Köroğlu, Dr.Kemal Şener(İl Sağlık Müdür Yardımcısı), Dr.İbrahim Karaman, Dr.Fahrettin Kaplan, Dr.Kazım Şahin, Dr.Zeynel Kayan

Denetleme Kurulu (Asıl): Dr.Mehmet Baş, Dr.Cahit Günaydın, Dr.Oğuzhan Yaşaroğlu

Onur Kurulu (Asıl): Dr.Sezai Demirel (İl Sağlık Müdür Vekili), Dr.Neşet Savaş, Dr.Mahmut Alaçam, Dr.Nasuhi Engin Aydın, Dr.Mustafa Şenol.

Büyük Kongre Delegeleri: Dr.Vahap Orakçı, Dr.Mustafa Eroğlu, Dr.Mehmet Şehitoğlu, Dr.Mikail Canpolat, Dr.Bayram Zengin, Dr.Ali Yalçın, Dr.Selahattin Korkmaz.

Bu gruba alternatif olarak bir başka grubun da çalışmalarını sürdürdüğü, ancak yönetime aday isim bazında henüz bir belirginlik olmadığı öğrenildi.

Malatya Tabip Odası'nın internet sitesinde; oda üye yapısı ile ilgili olarak, "Malatya Tabip Odası; 616 aktif üyesi olup; bunların, 147'si Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır. 245'i Serbest Muayenehane Hekimliği yapmaktadır. 30 üyesi de Aktif İşyeri Hekimi olarak çalışmaktadır." bilgisi yeralıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız