SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabip Odası'nda İkinci Liste

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası'nın 16 Nisan Pazar Günü yapılacak olan seçimlerinde "Meslekte Birlik Grubu" adıyla çıkan, mevcut yönetim paralelindeki listeden sonra "Önce Hekimlik Grubu" olarak alternatif bir listenin çıktığı bildirildi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak olan Tabip Odası seçimlerinde, halen başkanlık görevini sürdüren Dr. Mehmet Şehitoğlu'nun yeniden aday olmayacağı, Dr. Mehmet Gündüz başkanlığında "Meslekte Birlik Grubu" adıyla çıkan bu listeye destek vereceği belirtiliyor.

* "ÖNCE HEKİMLİK GRUBU"..
Tabip Odası seçimine kısa süre kala "Önce Hekimlik Grubu" adı altında çıkan alternatif listede şu isimler yeralıyor:

YÖNETİM KURULU (Asıl): Dr. Mehmet Özgel, Dr. İshak Daşdemir, Dr. Suat Bulutluöz, Dr. Meltem Turfanda, Dr. Tolga Şahin, Dr. Nevzat Yaris, Dr. Adem Kölük,

DENETLEME KURULU (Asıl): Dr. Ömer Murat Aydın, Dr. Mustaa Akın, Dr. Şefik Durgun,

ONUR KURULU (Asıl): Dr. Ahmet Nesimi Diyarbakırlıoğlu, Dr. Selahattin Özcan, Dr. Tamer Gökçeoğlu, Dr. Hüseyin Muku, Dr. Erol Balanlı,

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ: Dr. Selahattin Korkmaz, Dr. Şener Özgenlik, Dr. Turgay Karataş, Dr. Ali Önder Türk, Dr. Mine Kaya, Dr. Ali Nak, Dr. Erol Arslan.

Bu grubun tanıtım listesindeki metinde, "Pazar günü yapılacak olan Tabipler Odası seçimi için 'Önce Hekimlik Grubu' olarak bir yönetim listesi oluşturduk. Ana hedefimiz siyasetin ve ticaretin bulaşmadığı öncelikle halkın sonra da hekimlerin sorunlarına çare aramak. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun çözülebileceği inancındayız. Tüm hekim arkadaşlarımızı bu seçime davet ediyoruz." deniliyor.

* DİĞER LİSTE..
Tabip Odası'nın mevcut yönetiminin de desteklediği "Meslekte Birlik Grubu" listesi şu isimlerden oluşuyordu:

YÖNETİM KURULU (Asıl): Dr.Mehmet Gündüz, Dr.Mehmet Köroğlu, Dr.Kemal Şener(İl Sağlık Müdür Yardımcısı), Dr.İbrahim Karaman, Dr.Fahrettin Kaplan, Dr.Kazım Şahin, Dr.Zeynel Kayan

DENETLEME KURULU (Asıl): Dr.Mehmet Baş, Dr.Cahit Günaydın, Dr.Oğuzhan Yaşaroğlu

ONUR KURULU (Asıl): Dr.Sezai Demirel (İl Sağlık Müdür Vekili), Dr.Neşet Savaş, Dr.Mahmut Alaçam, Dr.Nasuhi Engin Aydın, Dr.Mustafa Şenol.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ: Dr.Vahap Orakçı, Dr.Mustafa Eroğlu, Dr.Mehmet Şehitoğlu, Dr.Mikail Canpolat, Dr.Bayram Zengin, Dr.Ali Yalçın, Dr.Selahattin Korkmaz.

Malatya Tabip Odası'nın internet sitesinde; oda üye yapısı ile ilgili olarak, "Malatya Tabip Odası; 616 aktif üyesi olup; bunların, 147'si Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır. 245'i Serbest Muayenehane Hekimliği yapmaktadır. 30 üyesi de Aktif İşyeri Hekimi olarak çalışmaktadır." bilgisi yeralıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız