SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:49
Tablet Bilgisayar Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde Fatih Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

İlçenin Kolukısa Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Kaymakam Nesim Babahanoğlu, “Gelişen dünyada artık bilginin her çeşidi artık bir tuş kadar size yakın. İşte bu bilinçle Fatih Projesi çerçevesinde sınıflarınız dizayn edildi. Şimdide değerli öğretmenlerimize ve siz sevgili öğrencilerimize tablet bilgisayarlar dağıtılacak bunun için buradayız. Bilgi her şeydir, bilgi göçtür, bilginin kaynakları şuanda sınırsızdır. Ne kadar bilgi edinirseniz edinin denizde bir damla kadardır. Dolayısıyla dikkat ederseniz kitaplarını okuduğumuz, fikirlerini öğrendiğiniz bütün büyük insanların, bütün büyük alimlerin ve filozofların dediği tek şey bir şey biliyorum oda hiçbir şey bilmiyorum. Dolayısıyla insan bilgiye, bilgi deryasına açıldıkça çok bir şey bilmediğini anlıyor” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere tablet bilgisayarları verildi.

Tablet Bilgisayar dağıtım programına, Kaymakam Nesim Babahanoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım katıldı.

Fatih Projesi kapsamında Türkiye genelinde 100 bin öğretmen ve 575 bin öğrenciye mart ayı sonuna kadar tablet dağıtımının tamamlanması planlandığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız