SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:22
Tablet Bilgisayar Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında Malatya’nın Yazıhan İlçesi Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerine tabletlerin dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Vekili Medeni Bakır, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Fettulla Taylan’ın katılımıyla ilçe okullarında dağıtılmaya başlanan tablet bilgisayarlar eğitimde Fatih Projesi kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere hediye ediliyor.

Kaymakam Bakır, öğrencilere sağlanan bu imkanların, kamu personeline, hatta A Grubu personele bile sağlanmadığını, her yönüyle çok şanslı bir zaman diliminde öğrencilik yaptıklarını ve bunun olumlu şekilde kullanmalarını tavsiye etti.

Bakır, öğrenciliklerinin tabletlerin hakkını vereceklerine ve daha özverili çalışacaklarına kesinlikle inandığını ifade etti.

Hekimhan'da da Dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında Malatya’nın Hekimhan İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 9’ncu sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Tablet dağıtımının ardından İlçe Kaymakamı Mesut Çoban, öğrenciler ve öğretmenler ile eğitim-öğretim ve sosyal faaliyetler hakkında sohbet etti, okulun genel durumu hakkında idarecilerden bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Mesut Çoban ve beraberindekiler, okul pansiyonunda incelemelerde de bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız