SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabuta Sarılarak Gözyaşı Döktü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:17:27
Tabuta Sarılarak Gözyaşı Döktü
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu Emir Hilmioğlu için Ankara'daki Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, 30'a yakın CHP'li milletvekili, Malatya eski valilerinden Mustafa Yıldırım, 2. Ordu eski komutanlarından emekli Orgeneral Edip Başer, İnönü Üniversitesi'nden aralarında Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Prof.Dr. Yaşar Bayındır, Prof.Dr. Bektaş Battaloğlu, Prof.Dr. Murat Aladağ, Prof.Dr. Süleyman Çaylı, Prof.Dr. Erkan Pehlivan'ın da bulunduğu bir grup öğretim üyesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Prof. Dr. Hilmioğlu bir hasta nakil ambulansıyla getirildi. Hilmioğlu, eşi ile birlikte bir süre taziyeleri kabul etti. Fatih Hilmioğlu eşi ile birlikte oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Ergenekon davası kapsamında Silivri Cezaevi'ne tutuklu olan Fatih Hilmioğlu'na, oğlunun cenazesine katılmak için 4 gün izin verilmişti.

İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun oğlu Emir Hilmioğlu'nun trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı mesajları yayınlandı. 

Üniversitenin Mesajı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan başsağlığı mesajı şöyle; 

"Üniversitemizin eski rektörlerinden Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun oğlu Emir Hilmioğlu, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Emir Hilmioğlu’nun cenazesi, bugün (16 Ekim 2012) öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.  Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

ADD'nin Mesajı 

ADD Malatya Şubesi tarafından yayımlanan mesaj şöyle ; 

“Derneğimiz üyesi, İnönü Üniversitesi Eski Rektörlerinden Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’nun oğlu Emir Hilmioğlu’nun elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Emir Hilmioğlu’na Allahtan rahmet, başta Sayın rektörümüz olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız