SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabutla Sigaranın Zararları Anlatıldı

0
Güncellendi - 2019-12-05 03:20:34
Tabutla Sigaranın Zararları Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu öğrencileri sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çekmek amacı ile yaptıkları etkinlikler ile vatandaşlara çağrıda bulundular.

Maket tabut taşıyan öğrenciler, “Sigarayı bırak, hayatı bırakma” sloganları atarak, bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çektiler.

Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu önünde toplanarak, dikkat çeken kostümler giyen öğrenciler, yaptıkları maket tabut ve ellerinde pankartlar ile sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çektiler.

“Sigarayı bırak, hayatı bırakma” sloganları ile tabutu taşıyan minik öğrenciler, okul çevresindeki esnaflara ve vatandaşlara da sigaranın sağlığa zararları ile ilgili hazırladıkları broşürleri dağıttılar.

Etkinlik hakkında bilgi veren Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu Müdürü Aziz Elbir, “Öğrencilerimiz ile birlikte sigaranın insan sağlığına verdiği zarar ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek, toplumu aydınlatmak amacı ile bir etkinlik yaptık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öğrenciler ise, sigaranın zararları konusunda öğrendikleri bilgileri anlatarak, bu etkinliği insanları bilinçlendirmek ve bağımlılığı en aza indirmek için düzenlediklerini ifade ettiler.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Melike (4 yıl önce)
    Okulun yapmış olduğu sağlık konulu toplum hizmeti çalışmasını yapan öğretmen ve öğrencilerini kutluyorum.Tebrikler güzel anlamlı program olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna (4 yıl önce)
    Aziz Müdürü tanıyorum, iyi hoş da kendisi sigara tiryakisidir. Paradoks..
    0
    0
    Yanıtla