SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tacan Kampusu Spor Şenlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:10:17
Tacan Kampusu Spor Şenlikleri
A- A+ PAYLAŞ
 
Meslek Yüksekokulları bölümleri arasında yapılan futbol, voleybol ve tenis müsabakalarının yer aldığı 1. Spor Şenliklerinin sona ermesiyle dereceye giren öğrencilere ve Meslek Yüksekokulu takımlarına ödülleri verildi.
 
Tacan yerleşkesinde yapılan ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. B. Murat Asma, Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Şen, Hekimhan MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Önal, Akçadağ MYO Müdürü Doç. Dr. Numan Durak Aksoy, Battalgazi MYO Müdür Vekili Doç. Dr. Hüseyin Karlıdağ, Fakülte ve Yüksekokul Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
 
Etkinlik koordinatörü Okt. Hülya Bingöl yaptığı konuşmada bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri ve bundan sonra gelenekselleştirmeyi planladıkları Tacan Yerleşkesi 1. Spor Şenlikleri’nin centilmenlik havası içerisinde geçtiğini söyledi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen ise centilmenlik içerisinde geçen müsabakalarda başarılı olan sporcuları kutladı ve dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.
 
1.Spor Şenliklerinde başarılı olan öğrenci ve Meslek Yüksekokulları şöyle sıralandı:
 
Tenis
1.Battalgazi MYO (Harun YONCACI)
2.Kale MYO (Yunus SUNA)
3.Kale MYO (Serkan TEKİN)
 
Voleybol
1.Battalgazi MYO
2.Kale MYO
3.Hekimhan MYO
 
Futbol
1.Hekimhan MYO
2.Kale MYO
3.Battalgazi MYO

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız