SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taciz Etti!..'

A- A+ PAYLAŞ

16 yaşındaki kız, gece polise başvurarak buluştuğu erkek arkadaşının tacizine uğradığını öne sürdü.

TACİZ..
Gece polise başvuran 16 yaşındaki C.Y. adlı kız, bir parkta 17 yaşındaki Ö.Y.B. ile buluştuklarını, bu gencin kendisini kolundan tutup İskender Mahallesi’ndeki bir boş araziye götürerek zorla öpüp taciz ettiğini, kendisinin bir fırsatını bulup kaçtığını öne sürdü. Yakalanan Ö.Y.B., “Küçük Yaşta Kızı Çocuğu Alıkoyma ve Cinsel Taciz” suçlamasıyla gönderildiği adliyece salıverildi.

KAYIP KIZ VE GENÇLER..
Bu arada Hanımınçiftliği’nde oturan 42 yaşındaki S.T. adlı kadın, polise başvurarak, ilk eşinden olma kızı 19 yaşındaki G.D.’nin, not bırakarak evi terk ettiğini ve geri dönmediğini bildirdi. Polis kızı arıyor.

46 yaşındaki M.B. adlı şahıs da, kızı 20 yaşındaki Ş.B.’nin işe gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, bir süre sonra telefonla arayıp Kayseri’de olduğunu ve Ankara’ya gideceğini bildirdiğini, sonra telefonu kapattığını polise iletti ve kızının bulunmasını istedi.

Polise başvuran 42 yaşındaki Z.Y.S. ise, Yeşilyurt sınırlarındaki bir sosyal kuruluşta müdür yardımcısı olduğunu, kurumda kalan 25 yaşındaki S.B. adlı bayanın, sabah Malatya Belediyesi’ne erzak fişi almak üzere ayrıldığını, ancak geri dönmediğini bildirdi.

Hacıabdi Mahallesi’nde 18 yaşındaki T.E. adlı gencin hurda toplayacağını söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediği ailesi tarafından polise bildirildi.

Hacı Abdi Mahallesi’nde oturan E.İ. adlı genç de, ayrıldığı evine dönmeyince, ailesi bulunması için polise başvurdu.

Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki B.Y., 16 yaşındaki erkek yeğeni O.F.Y.’nin diğer yeğeninden Diyarbakır’a gitmek üzere para aldığını ve daha sonra ortadan kaybolduğunu bildirdi.

MALATYA GİRİŞİNDE YAKALANDI..
Öte yandan Samsun’da oturan 40 yaşındaki N.K. adlı kadın, 25 yaşındaki kız kardeşi D.E.’nin kaybolduğunu, ayrıca kardeşinin kayıp olan 55..772 plakalı otosunu da çalmış olabileceğini polise bildirdi. Söz konusu oto gece yarısı Malatya girişinde polis tarafından yakalandı. D.E.’nin yanı sıra araçta bulunan Şanlıurfa doğumlu 52 yaşındaki H.S. ve 20 yaşındaki İ.H.S. adlı şahıslar da gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız