SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taciz İddiaları

A- A+ PAYLAŞ

Bir kadın ve bir kız çocuğu polise başvurarak, tacize uğradıkları iddiasında bulunurken, polis iki olayla ilgili araştırmaya başladı.

23.10 sıralarında polise başvuran 26 yaşındaki D.K. adlı kadın, 24 yaşındaki F.A. adlı şahsın kendisini rahatsız ettiğini, evine giderken takip ettiğini öne sürdü. “Cinsel taciz iddiası” suçlamasıyla şahıs polis tarafından yakalanırken, D.K. daha sonra şahıstan şikayetçi olmadığı iddiasında bulundu.

Cumartesi günü Akpınar’da 14.30 sıralarında meydana gelen olayda da, annesi 44 yaşındaki P.D. ile polise başvuran 14 yaşındaki Z.D. adlı kız çocuk tacize uğradığı iddiasında bulundu. Z.D., alışveriş yaptıktan sonra evine gitmekte iken 30-35 yaşlarındaki bir şahsın takip etmeye başladığını, apartmana girdiğinde şahsın kendisine bir kadının adını vererek bu apartmanda oturup oturmadığını sorduğunu, tanımadığını söyleyince de, kendisine sözlü tacizde bulunduktan sonra kendine doğru çekerek elle tacizde bulunmak istediğini, şahsın elinden kaçarak evine gittiğini polise anlattı. Polis şahsın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız