SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taciz, Sarkıntılık, Kapkaç!..

A- A+ PAYLAŞ

Kapkaççılara karşı koymaya çalışan genç kız dövüldü, tacize uğradı. Üniversite durağında taciz.. Lise öğrencisine sarkıntılık..

KAPKAÇÇILARA KARŞI KOYUNCA..
Saat 19.30 sıralarında Çukurdere Mahallesi 2. Gül Sokak üzerinde bulunan boş arazide, evine gitmekte olan 19 yaşındaki F.K.’nın önüne çıkan 3 kapkaççının, genç kızın karşı koyması üzerine, dövdükleri ve daha sonra cinsel tacizde bulunup kaçtıkları bildirildi.

Genç kız olayın ardından polisi haberdar etti ve polisin araştırmaları sonucunda; 15 yaşındaki İ.E.E., 18 yaşındaki Y.A. ve 16 yaşındaki E.A. adlı zanlılar yakalandı. “Gaspa Teşebbüs, Darp ve Cinsel Saldırı” suçlamalarıyla adliyeye verilen zanlılardan İ.E.E.’nin tutuklandığı, diğerlerinin tutuksuz yargılanmak üzere salıverildikleri bildirildi.

OKUL YOLUNDA TACİZ..
Edinilen bilgiye göre; polise başvuran K.Ç., 16 yaşındaki kızı C.Ç.’nin cep telefonuna tehdit de içerek rahatsız edici mesajlar geldiğini, son olarak kızının Atatürk Kız Lisesi’ne giderken, okulun bulunduğu Yunus Emre Caddesi’nde 34 VK 33.. plakalı araç tarafından takip edildiğini, araçtaki şahsın kızının araca binmesini istediğini söylediğini, durumu kendisine bildirdiğini anlattı.

Polis yaptığı plaka sorgulamasında, otomobilin Zeytunburnu/ İstanbul adresli bir otomotiv firması adına kayıtlı olduğunu saptadı. Polis, aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

ÜNİVERSİTE DURAĞINDA..
Çevreyolu Üniversite Durağı’nda saat 20.00 sıralarında meydana gelen olaya polis müdahale etti. 22 yaşındaki H.Z. adlı genç kız, otobüs durağında arkadaşı E.D.’yi beklerken, yanına gelen bir şahsın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, bunun üzerine durumu biraz ileride gördüğü polis ekibine bildirdiğini, polislerin bu şahsı yakaladıklarını ve şikayetçi olduğunu söyledi. Gözaltına alınan 45 yaşındaki Ş.Ö. adlı zanlı ise, suçlamaları kabul etmedi ve genç kızın arkadaşı olan E.D. tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız