SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taciz ve Tecavüz Girişimi

A- A+ PAYLAŞ

26 yaşındaki bayan okul dönüşü evine giderken, bina girişinde bir şahsın kendisini elle taciz etmeye başladığını, komşunun ziline basıp yardım isteyince kaçtığını polise bildirince, polis sapığı belirlemek ve yakalamak üzere çalışmalara başladı.

Edinilen bilgiye göre; olay Başharık Mahallesi 8. Sokaktaki bir sitenin A Blok girişinde 18.50 sıralarında meydana geldi. 26 yaşındaki G.G. adlı bayan, polise başvurarak, okul dönüşü evine giderken, bina girişinde tanımadığı 23-24 yaşlarında bir şahsın arkasından gelip kendisine elle tacizde bulunmaya başladığını, kendisinin bağırdığını ve bu arada komşunun ziline bastığını, bunun üzerine şahsın kaçtığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
23 yaşındaki A.A. adlı bayan da, sabah saatlerinde polise başvurarak, daha önceden bir süre arkadaşlık yaptığı 32 yaşındaki İ.Ç. adlı şahsın, İzzetiye Mahallesi’nde önünü kesip kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Polis tarafından yakalanan İ.Ç. suçlamaları kabul etmedi.

Zaviye Mahallesinde oturan 20 yaşlarındaki H.K. adlı kadın, eşi ve kayınvalidesinin kendisini fuhuşa zorladıklarını, kabul etmeyip evden ayrılınca da “ölümle tehdit edildiğini” iddia etti. Polisin ifadelerini aldığı B.K. ve annesi G.K. ise suçlamaları kabul etmediler, H.K.’nın kendilerine “iftira ettiğini” öne sürdüler. Soruşturma sürüyor.

GASP İDDİALARI..
Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 56 yaşındaki S.İ. adlı şahıs, Belediye Arkası Emekliler Çay Bahçesi’nde bulunduğu sırada daha önce tanıdığı ve adını Mesut olarak bildiği bir şahısla karşılaştığını, bu kişinin bir yeri aramak için cep telefonunu istediğini, vermeyince de elini büküp, boğazına bıçak dayayarak, cep telefonunu gasbettiğini öne sürdü. Polis 13.45 sıralarında meydana geldiği ifade edilen olayla ilgili araştırmaya başladı.

Öte yandan, Dabakhane Mahallesi Bakırcılar Çarşısı civarında işyeri olan C.Ö. adlı şahıs, daha önceden tanıdıkları Ş.D. ve K. adlı şahısların 23.30 sıralarında işyerlerine geldiğini, hiçbir şey söylemeden kendisi ve işçisi A.S.’ye zarar verdiklerini, kendisinden 300 YTL ve 500 ABD doları ile cep telefonunu, işçisinin ise 150 YTL’sini zorla alıp kaçtıklarını polise bildirdi. Polis, “gasp” zanlısı olan Ş.D. ile yanında bulunan K.adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız