SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taciz Zanlısı Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, bazı küçük yaşta çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle bir kişinin yakalandığını açıkladı.

ÇOCUK TACİZCİSİ..
Malatya'da 1 hafta önce Sivas Caddesi'nde 12 yaşındaki bir kız çocuğuna apartman boşluğunda sarılarak cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen R.K. (37) adlı şahıs, polisin elde ettiği bilgiler doğrultusunda yakalandı. Evli ve işsiz olduğu belirtilen R.K.'nin Yeşilyurt ilçesindeki evine giderken yakalandığı öğrenildi. Kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduktan sonra kaçan şüphelinin, güvenlik kamerasın tarafından görüntülendiği belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince ifadesi alınan R.K.'nin 5 ayrı kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğunu itiraf ettiği belirtildi

Bu arada Emniyet Müdürlüğü'nün, Reşat K.'nın da yakalandığı belirtilen açıklaması şöyle:

"Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde;

24.10.2008 günü ilimiz Sivas Caddesinde ve İlimiz genelinde çeşitli tarihlerde meydana gelen küçük yaştaki çocuklara cinsel taciz olayı ile ilgili olarak Reşat K. isimli şahıs 02.11.2008 günü yakalanmış 03.11.2008 günü adli makamlara sevk edilmiştir.

13.08.2008 günü Yeşilyurt Caddesinde B.Y. isimli şahsın taciz edilmesiyle ilgili olarak yapılan çalışmalarda 31.10.2008 günü Selçuk D. isimli şahıs yakalanmış ve 01.11.2008 günü çıkarılmış olduğu mahkemece Adli Denetim Kontrolü verilmiştir.

Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde;

26.10.2008 günü T.T.İ.Ö.O. civarında F.K.’nın gasp edilmesi iddiasıyla ilgili olarak E.K. ve H.M.A. isimli şahıslar yakalanmış adli makamlarca serbest kalmışlardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız