SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tacizciyi Savcı Yakalattı

A- A+ PAYLAŞ

Aynı kızı taciz eden şahıs, olay yerinde tesadüfen bulunan Cumhuriyet Savcısının yönlendirmesi sonucu polis ekipleri tarafından yakalandı. Bu arada, bir işhanının bekçisinin işyerlerini fuhuş için kullandırttığının belirlenmesi üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

TACİZCİ VE BEKÇİYE GÖZALTI..
Emnniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"26.03.2008 günü saat:19.15 sıralarında mağdure C.A.’ya ilimiz Milli Egemenlik Caddesi üzerinde tacize kalkışan ve tarihten üç ay önce yine mağdureye cinsel tacizde bulunan H.G. isimli şahsı mağdurenin tekrardan görüp tanıması üzerine olay yerinde tesadüfi bulunan C.Savcısının talimatı ve yönlendirmesi sonucu görevli ekiplerimiz tarafından Şüpheli H.G yakalanmıştır.

Yapılan çalışmalarda Şüpheli H.G.’in ilimizde daha önceki tarihlerde meydana gelen toplam üç ayrı cinsel taciz olayını daha gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Yine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda, Dabakhane mahallesinde bulunan İş Merkezinde gece bekçisi olarak çalışan Ö.B.’nin İş Merkezinde bulunan işyerlerini fuhuş için kullandığı öğrenilmesi üzerine, yapılan operasyonda Ö.B.’nin müşteri kılığına giren görevlilerimize para karşılığında yer temin etmesi üzerine seri numarası alınan para ile birlikte suçüstü yakalanmış, olayda bir mağdure kurtarılmıştır.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr ihbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Çarşamba gecesi 21.20 sıralarında polise başvuran 19 yaşındaki Ö.Z. adlı bayan, Dabakhane Mahallesi’ndeki bir kafede otururken, iki kişi tarafından sözlü tacize uğradığını öne sürdü. Yakalanan 20 yaşındaki M.K. ve 21 yaşındaki E.İ. ise suçlamayı kabul etmediler.

Yine Çarşamba gecesi 23.00 sıralarında polise başvuran 17 yaşındaki E.Ü. adlı genç kız, Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında yürürken, iki kişinin kendisine laf attıklarını, bu kişileri telefonla polise bildirmek isterken, birinin elini bükerek telefonu aldığını ve kaçmaya başladıklarını, yoldan geçen 30 yaşlarındaki bir kişinin cep telefonunu alıp kendisine iade ettiğini anlattı. Polis olayla ilgili olarak 18 yaşındaki S.D. ve 20 yaşındaki Y.B. adlı şahısları yakaladı ve savcının talimatıyla gözaltına aldı.

Bu arada, polis ekibi tarafından Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park civarında bir oto içerisinde 28 yaşındaki F.Ç. adlı şahıs 15 yaşındaki N.A. adlı kızla yakalandı. N.A., polise verdiği ifadede şahsın kendisini kız arkadaşı ile pikniğe çağırdığını, ama kız arkadaşı gelmediği için kendisinin şahısla yalnız kaldığını, bu sırada F.Ç.’nin kendisini taciz ettiğini öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen F.Ç., “Küçük Yaşta Mağdureyi Alıkoyma ve Cinsel Taciz” suçlamasıyla tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız