SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taçyıldız MEV'in Yeni Başkanı...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV)’nın yeni başkanı Şaban Taçyıldız oldu… Tek liste halinde girilen seçimde eski başkan Mustafa Başdemir adaylıktan çekildi.. İstanbul Polat Rönesans Hotel’de gerçekleşen genel kurulda 200 MEV üyesi oy kullandı…

Malatyaspor Başkan yardımcılarından olan Şaban Taçyıldız, MEV kongresinde oyların tamamına yakınını alarak Malatya Eğitim Vakfı’nın 6. Başkanı oldu… Şaban Taçyıldız, MalatyaHaber’e yaptığı açıklamada MEV daha ilerilere taşıyacaklarını söyledi. Taçyıldız, "Vakfın kurucularındanım. 20 yıl sonra da başkanı oldum, çok onurluyum, çok gururluyum. 1985 yılında kurulan Malatya Eğitim Vakfı, Malatyalı gençlerimizin daha iyi koşullarda eğitim ve öğretim görebilmesini görev edinen, bunu kutsal bilen bir organizasyon. Bugüne kadar binlerce gencimize destek sağladı. Bundan böyle de aynı desteği sağlamaya devam edecek. Tüm hemşehrilerimizin katkılarını bekliyoruz." diye konuştu.

Şaban Taçyıldız’ın Başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Şaban Taçyıldız, İbrahim Nalbant, Zeki Akıncı, Aziz Yeniay(Küçükçekmece Belediye Başkanı) Kenan Işık(Sanatçı), Sabri Özel, Şahin Özer, Sadık Kayhan, Nevzat Zapçı, Doğan Ağzıtemiz, Vahap Küçük, Zeki Baykal,Erhan Hoşhanlı,Cihat Yıldırım, Mustafa Can, Mehmet Demezoğlu, Abuzer Keskin, Abuzer Yıldız…

MEV’in yeni görev dağılımı ise pazartesi günü gerçekleşecek…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız