SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tahammül Edemediler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:01
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ihraç edilen Mustafa Yuka, CHP Malatya İl Başkanını demokratik olmamakla suçladı.
 
Gazeteciler Cemiyeti’nde, eski CHP Dilek Belde Başkanı Süleyman Akıncı, il başkanı ve milletvekili adayı Hasan Hüseyin Gedik ve bazı partililerle birlikte basın açıklaması yapan CHP Malatya İl Delegesi ve İl Kültür Komisyonu Başkanı Mustafa Yuka, bir gazetedeki köşe yazısı nedeniyle partiden ihraç edildiğini söyledi.
 
“Yazdığım bir yazı gerekçe gösterilerek Malatya il yönetiminin başvurusu üzerine CHP İl Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edildiğimi öğrenmiş bulunuyorum. CHP Malatya il yönetimi benim farklı görüşlerime tahammül edememiştir” diyen Yuka, CHP il yönetiminin dışarıdan demokratik göründüğünü, içeride ise baskıcı davrandığını, eleştiriye tahammülleri olmadığını ileri sürdü. Yuka, “Sayın Kılıçdaroğlu ne dediyse Malatya’daki CHP yönetimi bunun tam tersini yaptı. Son tüzük kurultayı delegelerin seçimle gelmesi ve çarşaf listenin esas alınması için yapıldı. Ama bunların hiçbiri Malatya’da işlemedi. Biz her koşulda, 'Kral çıplak' demeye devam edeceğiz ve sonuna kadar direneceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız