SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tahkim Reddetti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor'un, 2 futbolcusuna doping kontrolunda hile yaptıkları gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 1'er yıllık hak mahkumiyeti cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Tahkim Kurulu'nun bir üyesi, iki futbolcuyla ilgili doping sonuçlarının beklenmesi yönündeki karşı oyuna rağmen oy çokluğuyla, PFDK'nın verdiği cezanın onaylandığı bildirildi.

Tahkim Kurulu'nun, bu konudaki kararı şöyle:

"Malatya Belediyespor Kulübü'nün futbolcuları Orhan Özdemir ve Yusuf Yağmur ile ilgili E.2007/415 numaraya kayıtlı dosyası, işbu oturumda alınan ifadeler ışığında incelendi. Yapılan müzakere sonucunda, PFDK kararında subut, hukuki tavsif bakımından bir isabetsizlik görülmemekle (Başkanvekili Noter Erkan Vardar'ın bu konuda karar verilebilmesi bakımından futbolculardan alınan numunelerin tahlil sonuçlarının beklenmesi ve çıkan sonuca göre bir değerlendirme yapılarak karar verilmesi gerektiği yönündeki karşı oyu ile) P.F.D.K'nun 2007-2008/460-628 sayılı 13.12.2007 tarihli kararının oyçokluğuyla onanmasına,."

Malatya Belediyespor'un Batman Belediyespor ile oynadığı maç sırasında doping kontrolları yapılmak istenen iki futbolcusu numune vermemek için hile yaptıkları gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilmiş, kurul iki futbolcuyu 1'er yıl hak mahrumiyeti ile cezalandırmıştı. Bu futbolculardan Orhan Özbek, 3'ü söz konusu maçta olmak üzere attığı gollerle, takımın golcüsü ve 3. Lig 1. grubun gol kralıydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız