SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tahkim 'Seyircisiz'i Onayladı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'un, Cumartesi günkü Gebzespor maçında uygulanacak "seyircisiz" oynama cezasına yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.

Tahkim Kurulu itirazı, 28 Nisan Perşembe günkü toplantısında görüştü ve karara bağladı. Karar şöyle açıklandı:

"Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, PFDK'nun 21.04.2011 tarihli 2010-2011/1080-1215 sayılı kararına karşı E.2011/159 numaraya kayıtlı dosyasında başvurunun süresinde olduğu ve gerekli maktu harcın yatırıldığı görüldü. Dosya incelendi. Yapılan müzakere sonucunda; PFDK tarafından Yeni Malatyaspor, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 51/2. maddesi uyarınca verilen 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasına yapılan itirazın reddine, PFDK kararının oybirliğiyle onanmasına,"

Yeni Malatya Spor'un, bu sezon kendi sahasındaki son maçı olan Gebzespor maçı, 30 Nisan Cumartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 15.30'da başlayacak.

Öte yandan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı ve 7-0 yenildiği Tepecikspor maçında özel güvenlik görevlisi bulundurmadığı gerekçesiyle Malatyaspor kulübüne 1000 lira para cezası verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız