SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tahkim'den Sergen Yalçın'ın Cezasına İndirim

0
Güncellendi - 2019-11-14 19:19:49
Tahkim'den Sergen Yalçın'ın Cezasına İndirim
A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Kasımpaşa maçının hakemi Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla sahadan atılan BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 4 maçlık cezayı 3 maça indirdi.

Cezaya BtcTurk Yeni Malatyaspor'un itirazı üzerine Tahkim Kurulu'nun Sergen Yalçın'la ilgili kararı şöyle:

"BTC Türk Yeni Malatya Spor Kulübü'nün teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın ile ilgili PFDK'nın 07.11.2019 tarihli E.2019-2020/284 K.2019-2020/356 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- BTC Türk Yeni Malatya Spor Kulübü'nün teknik sorumlusu Ali Rıza Sergen Yalçın'ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezalarının birleştirilmesi suretiyle toplam 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 26.000,00 TL para cezasının; takdiren 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 21.700,00 TL para cezası olarak PFDK kararının düzeltilmesine, oybirliği ile.."

Kasımpaşa maçınan sonra Göztepe maçına çıkamayan Sergen Yalçın'ın cezası, 24 Kasım'daki B.Yeni Malatyaspor- Fenerbahçe ve 29 Kasım'daki Gençlerbirliği- B.Yeni Malatyaspor maçlarında da geçerli olacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hakkı (4 yıl önce)
    haydi Malatya tribünlerde yalnız bırakmayın bizi herkes gelsin Malatyanın gücünü dostta düşmanda görsün...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    aman büyük bir lütufda bulunmuşlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bayram. Adeleti,vicdani allah korkusu.olsa 4 mac Ceza vermezlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Kafalarına göre ceza verip ,canları isterse indiriyorlar.Yani Malatyaspor tahkime gitmeseydi ceza 4 maç olacaktı.Neyi gördülerde bir maç indirim yaptılar,sergen hocaya iyi hal indirimi mi uygulandı?Bu nasıl bir uygulama?pfdk 4 maçlık cezayı 3 maça indiriyorsa o 1 maçlık fazla cezayı veren de cezalandırılmalı..Alayı; hatalı, yanlış, taraflı.Bu federasyondan fazla bir şey beklemek de zaten yanlış olur.Sizin bir hesabınız varsa Allahında bir hesabı vardır.Sizleri Allaha havale ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaptığı küfür 3 maçlık imiş az daha küfretseydi 4 veya 5 maç olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Allaha nasl hesap ereceksiniz Önümüzü keseemeyeksinz tff
    0
    0
    Yanıtla