SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tahkime Başvurduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, TFF Yönetim Kurulu’nun Girmana Belediyesi İpekyoluspor maçıyla ilgili verdikleri tekrar kararı için Tahkim Kurulu’na başvurduklarını söyledi.

Kapkıner, TFF Yönetim Kurulu tarafından verilen kararın kendilerini mağdur ettiğini savunarak, “Maç içerisinde bizim takımımız, hakeme ya da rakip takıma karşı herhangi bir sıkıntı çıkarmamıştır. Rakip takım ile hakem arasında yaşananlar dolayısıyla maç tatil edilmiştir. Bunun yanında rakip takım bu karşılaşmada 10 kişi kalmıştır. Maçın tekrar kararının verilmesi bizim adımıza adil bir karar değildir” dedi.

Tahkim Kurulu’ndan çıkacak kararı bekleyeceklerini kaydeden Kapkıner, “Tahkim Kurulu’na resmi başvurumuzu yaptık. Maçın 3-0 lehimize sonuçlandırılmasını ya da maçın kaldığı yerden oynanmasını talep ettik. Bu noktada verilecek kararı bekliyoruz” diye konuştu.

GİRMANA'DAN TEŞEKKÜR..

Bu arada Girmana Belediyesi İpekyoluspor’un teknik sorumlusu Ramazan Koçak, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) maç tekrarı kararından dolayı teşekkür etti. 

Koçak, 29 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Yeşiltepe Stadı’nda Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 52. dakikada maçın hakemi tarafından iptal edilmesi sonrası, TFF Yönetim Kurulu tarafından maçın tekrarına karar verilmesini büyük bir mutlulukla karşıladıklarını kaydetti.

TFF Yönetim Kurulu’na maç tekrarı kararından dolayı teşekkür eden Koçak, “Maçın tatil edilmesi anlamsızdı. Rakip takım kulüp başkanı ve antrenörü bile maçın tatil edilmesine bir anlam veremedi. TFF Yönetim Kurulu doğru bir karar vermiştir. TFF Yönetim Kurulu’na verdiği karardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız