SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tahkime İtiraz Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:56
A- A+ PAYLAŞ

PFDK'nın verdiği 3 maç seyircisiz oynama cezasının ardından Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından açıklama yapıldı.

Basın Sözcüsü Selim Pilten imzasıyla yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz Pazar günü Pendikspor’la yaptığımız maçın öncesinde,  maç sırasında ve sonrasında yaşanan hoş olmayan olayları gerçek boyutlarıyla değerlendirme durumu ortaya çıkmıştır. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda sosyal medyada ve yazılı medyada bazı haber ve yorumlar çıkmıştır. Malatya kamuoyunda büyük rahatsızlıklar yaşanmasına sebep olan bu haber ve yorumlarda Yeni Malatyaspor Kulübü olarak kötü manada hiçbir dahilimiz söz konusu olmamıştır" denildi. 

Pendikspor'u en iyi şekilde ağırlama yoluna gidildiğinin altının çizildiği açıklamada, "Pendikspor Kulübü tarafından dün yayınlanan kamuoyu açıklamasında Yeni Malatyaspor  yöneticilerinin görevleriyle bağdaşmayan tutumlar içine girdiği iddia edilmiştir. Bu iddiaların asılsız ve kabul edilemez olduğunun bilinmesini istiyoruz. Karşılaşma için şehrimize gelen Pendikspor yöneticilerine Malatya misafirperverliğini mümkün olduğunca göstermeye çalıştık. Hem yöneticilerini hem de az sayıdaki taraftarlarını en iyi şekilde ağırlama yoluna gittik. Statta maç başlamadan önce kulübün başkan ve yöneticilerini protokol tribününe defalarca davet etmemize rağmen (kaldı ki bu davetimizi maçta resmi görevlilerin önünde defalarca yaptık) bu davetimiz sürekli geri çevrilmiştir. Misafir takım taraftarları için ayrılan yerde maçı izlemek istediklerini ısrarla belirten Pendikspor yöneticilerine her türlü kolaylık gösterilmeye çalışılmıştır" ifadeleri yer aldı. 

Yapılan açıklamada, Pendiksporlu futbolcuların maç sonrası sevinçlerinin abartılı olduğuna vurgu yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Maç sonunda Pendiksporlu futbolcuların sevinç gösterilerini abartarak ve sahayı özellikle geç terk ederek seyircimizi tahrik etmeye çalıştığına şahit olduk. Maç sonrası soyunma odalarında yaşanan ve büyük bir ahlaksızlık olarak değerlendirdiğimiz futbolcuların tezahüratı ve yapılan küfürlü konuşmalar hem kulübümüzü hem de bütün Malatya’yı derinden yaraladığını belirtmek isteriz. Bize dostluk ve centilmenlik mesajları vermeye çalışan Pendikspor Yöneticilerinin söz konusu görüntülerle ilgili olarak herhangi bir yaptırım yoluna gidip gitmediğini kamuoyu önünde merak ettiğimizi belirtmek isteriz. Sezon başından beri kulübümüze ve ilimize mağduriyet yaşatmaya çalışanlarla mücadelemiz hukuki zeminde devam edecektir."

-"Tahkime İtiraz Edeceğiz"-

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından hak etmedikleri bir cezaya çarptırıldıklarını ifade etti. 

Pilten, ağır bir ceza aldıklarını belirterek, "Hak etmediğimiz bir ceza. Bununla alakalı itirazımızı yapacağız. Tahkim Kurulu'na başvuracağız" dedi.

Şampiyonluk mücadelesi verdikleri kritik haftalarda aldıkları cezanın oldukça ağır olduğunu dile getiren Pilten, Tahkim Kurulu'nu vereceği kararı bekleyeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız