SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tahliye Taleplerine Red

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:21:39
Tahliye Taleplerine Red
A- A+ PAYLAŞ
 
Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yürütürken intihar ettiği öne sürülen Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nun telefonlarının yasa dışı dinlendiği iddiasına ilişkin tutuklu bulunan 4 muvazzaf askerin, 3. Yargı Paketi'ni kapsayan yasal düzenlemeler doğrultusundaki tahliye talepleri reddedildi. 
     
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Albay Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nun telefonlarının yasa dışı dinlendiği iddiasına ilişkin tutuklanan muvazzaf askerler Adem T, Vedat A, Mutlu S, Tuğrul Z, 3. Yargı Paketi'ni kapsayan yasal düzenlemeler doğrultusunda avukatları aracılığıyla tahliyelerini talep etti. 
     
Diyarbakır Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'nce değerlendirilen talepler reddedildi. 
     
Malatya Başsavcıvekili Özden Doğan tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yürüttüğü 1994 yılında lojmanında intihar ettiği öne sürülen Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu'nun telefonlarının yasa dışı dinlenmesi iddiasına ilişkin, aralarında Albay Turhan Yazıcı'nın da bulunduğu 1'i emekli, 7'si muvazzaf asker 8 kişi, ''terör örgütüne üye olmak'', ''sahte belge tanzim etmek'' ve ''haberleşme gizliliğinin ihlali'' suçlamalarıyla tutuklanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız