SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tahliyecilere'' Bir Operasyon Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Duman" kod adlı 13 aylık operasyon kapsamında, son olarak yaklaşık 13.5 kilo daha esrar yakalarken, operasyonun tamamında toplam 225 kilo 349 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Eylül 2005 tarihinde "Duman" kod adlı esrar operasyonu kapsamında 5 ayrı çalışmada yürüttüğü operasyonlar tamamlandı. 13 ay süren operasyon sonucunda esrar ticareti yapan şebekenin elemanı olan 10 kişi de gözaltına alındı.

Malatya polisi, Dilek Kasabası'nda yürüttüğü operasyon esnasında, 7 Eylül 2006 tarihinde tarlaya gömülü vaziyette toplam 209 kilo esrar ele geçirilmişti. Operasyon kapsamında bugün de bir mağarada 13 kilo 449 gram esrar ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

Malatya'da 13 ay içerisinde 5 ayrı operasyonda toplam 225 kilo 349 gram esrar gele geçirildi.

Esrar operasyonunda yakalanan bazı şahısların daha önce 209 kilo esrar davasında yargılandığı ve 1 hafta önce tahliye edildiği öğrenildi. Polis operasyon kapsamında K.U, H.G, A.G, M.H, A.G, C.B, A.S, B.A. ve A.A. ile isimi öğrenilmeyen bir kişi olmak üzere toplam 10 kişiyi "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu imali ve ticareti yapmak" iddiasıyla adliyeye sevk etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız