SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tahmini Bütçe 50 Milyon

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:05
Tahmini Bütçe 50 Milyon
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi'nin 2013 Mali Yılı Bütçesi'nin kararnamesi kabul edildi. 

İl Genel Meclisi'nde 2013 yılı tahmini bütçesinin gelir ve gider tablosunun 50 milyon TL olduğu hakkında meclis üyelerine bilgilendirme yapıldıktan sonra, 2013 Yılı Mali Yılı Bütçe Kararnamesi'ne geçildi. Toplam 17 maddelik kararnamenin 3 maddesine CHP grubu tarafından 'ret' oyu verilirken, diğer maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Kararname maddeleri tek tek okunarak oylamaya sunuldu.

CHP Grup Başkanı Mustafa Mengüç, 3 maddeye 'ret' verdiklerini aktararak, 50 milyon TL bütçenin Malatya’nın ihtiyacına cevap veremeyeceğini belirterek, bundan dolayı ret oyu verdiklerini söyledi. Mengüç, ilçelere aktarılan paranın da 1 Ocak itibariyle verilmesi gerektiğini ifade etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, bütçe parasının Ocak ayı itibariyle gelmediğini ve 12 aya bölünerek geldiğini ifade ederek, kaynağın gelmesi halinde ek bütçe yapılabileceğini aktardı.

AKP Grup Başkanı Mehmet Ali Doğan da, bütçe kaynağının az olmasına katılmadığını kaydederek, "Biz bu meclise bu dönem seçildiğimizde bütçemiz 25-30 milyon TL arasındaydı. Ancak son yıllarda bütçemiz arttı. 50 milyon TL’ye bile az deniliyor. 25 milyon TL’ye sesi çıkmayanlar 50 milyon TL’ye az diyorlar" diyerek CHP'nin açıklamasına cevap verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız