SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tahrike Karşı Dikkatli Olunmalı..''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Nevruz Bayramı'nın Türk-İslam alemi için kutlu olmasını diledi. Ekici, ayrıca, AKP'nin Pazar günü yapılan merkez ilçe kongresine katılan daire müdürleri hakkında da soruşturma açılması gerektiğini savundu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Ömer Ekici, "Nevruz Bayramı'nın Türk-İslam alemine hayır getirmesini temenni ediyoruz. Türkiye'yi bir bütün olarak kucaklayan ve büyük Türk milletinin kardeşliği, onuru ve mutluluğu için her bedeli ödemeye hazır olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Türk milletinin hassasiyetlerini canı pahasına korumaya kararlı olduğunu bir kez daha belirtiyoruz" dedi.

Ekici, Nevruz nedeniyle bazı çevrelerin milli birlik ve iç huzurun temellerini yıkmak amacıyla başlattıkları tahrik kampanyalarına karşı halkın dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Türkiye'de etnik temelde bir ayrışma ve çatışma ortamı yaratmak için kanlı terör örgütü ve siyasi maşalarının izlediği stratejilerin, yeni ve ileri bir aşamasına gelindiğini gösteren işaretler her geçen gün artmaktadır" diye konuştu.

MHP İl Başkanı, AKP Malatya Merkez İlçe Kongresi'ne katılan bazı kamu kurumu müdürleri hakkında da Valilik makamınca soruşturma açılması gerektiğini savundu. Ekici, "AKP’nin dün yapılan Merkez İlçe Kongresinde bugün gazetelerde yer alan Resmi Daire Müdürlerinin de kongrede yer aldıkları yönündeki haber, AKP iktidarının Daire Müdürlüklerine yapmış olduğu partizanca kadrolaşmasının bir yansıması olarak değerlendirilmelidir. Devletin Memuru olduğunu unutarak parti kongrelerine katılan bu görevliler hakkında yasal işlemleri başlatması için Sayın Valimizi ve yetkilileri göreve davet ediyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız