SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tahta Kafa" Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:44
A- A+ PAYLAŞ

Kesintisiz 13 yıl süren Türk dizi tarihinin kilometretaşı projelerinden 'Bizimkiler'in Tahtakafa Raşit'i Erdoğan Tuncel, Pazar günü akşam saatlerinde vefat etti. 77 yaşındaki Tuncel'in bir haftadır Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde zatürre tedavisi gördüğü öğrenildi.

Akşam 20.00 sıralarında aramızdan ayrılan Tuncel, 1991 - 2002 tarihleri arasında oynadığı 'Bizimkiler' dizisiyle geniş kitleler tarafından tanındı.

Dizide Tuncel'in eşi Nimet'i canlandıran Güngör Erbayık(72) da geçen mart ayında vefat etmişti. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Tuncel, 1960 yılında arkadaşlarıyla kurduğu M.T.T.B Birlik Tiyatrosu'yla amatör oyunculuğa başladı. 1962'de Cahide Sonku ile Cahit Irgat'ın Cahitler Tiyatrosu'nda profesyonel olan Tuncel, daha sonra Oraloğlu, Üç Maymun, Kabare ve Dostlar Tiyatrosu'nda oyuncu ve yönetici olarak uzun yıllar çalıştı. 60'ın üzerinde oyunda oynayan Tuncel'in rol aldığı diğer dizi ve filmler arasında  'Mahallenin Muhtarları', 'Aylavyu', 'Rus Gelin' ve 'Memlekette Demokrasi Var' da yer alıyor. Tuncel'in son olarak 2 yeni film projesi için anlaştığı ama sadece birinde oynayabildiği açıklandı. Erdoğan Tuncel'in vefatıyla 'Bizimkiler' dizisinin 15. oyuncusu da aramızdan ayrılmış oldu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız