SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takas'a Yatırım Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:28:32
Takas'a Yatırım Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ
 
Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinde kaynak suları ve doğal güzelliğiyle dikkati çeken Takas bölgesi, uygun bedellerle 30 yıllığına yatırımcılara verilecek. 
     
Malatya Valiliği'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, Ağustos ayında ziyaretçilerine ceket giydiren Sürgü Vadisi'ndeki Takas mevkisinin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Elazığ gibi illerden yoğun ziyaretçi çektiği belirtildi. 
     
Doğayla baş başa yürüyüş, avcılık, piknik ve doğa sporları yapmak isteyenler için oldukça uygun mekandaki gölde oltayla balık avcılığının da yapılabileceği ifade edilen duyuruda, Sürgü beldesinin yaklaşık bir kilometre güneyinde, 40'dan fazla gözeden çıkan su kaynaklarının tümüne birden ''Takas'' adı verildiği hatırlatıldı. 
     
Temiz ve soğuk su kaynağının oluşturduğu doğal bir akvaryum niteliğindeki Takas'ın, doğa turizmi için oldukça uygun bir mekan olduğu vurgulanan duyuruda, Takas'a Mayıs-Ekim ayları arasında pek çok ziyaretçinin geldiği kaydedildi. 
     
Duyuruda, ''Tabiat alanı yanında konaklama ve diğer tesisler için uygun yatırım yeri de mevcut olan Takas bölgesi, yatırım yapmak isteyenlere 30 yıllığına irtifak hakkı tesis edilmek suretiyle verilecek. Valiliğimizin her türlü desteği yanında çok uygun bedellerle verilecek Takas'a, bölgenin yapısına uygun, uzun vadeli ve ciddi yatırım yapmak isteyen girişimcilerimizi bekliyoruz'' denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız