SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TAKBİS, Darende'de Faaliyete Geçti

A- A+ PAYLAŞ

 

Darende Tapu Müdürlüğü'nda, Tapu Kadastro Bilgi Sistemi Projesi (TAKBİS) faaliyete geçti. 
 
"GÜNCEL VE HIZLI OLACAK"
 
Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş,  TAKBİS projesinin faaliyete geçmesi nedeni ile Tapu Müdürü Ethem Yalçın'nı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Yalçın, konuşmasında "Bu sistem Elazığ Bölge Müdürlüğü'ne bağlı birimler arasında ilk olarak aynı zamanda pilot bölge olan Darende'de faaliyete geçirildi..Sistemle birlikte işlemler, güncel ve hızlı bir şekilde yapılacak." dedi. 
 
"İŞLER KOLAYLAŞACAK"
 
Kaymakam Aktaş ise "Zaman, kırtasiye ve bir takım masrafları aza indiren, güvenilir bir şekilde elde edilen veriler, özellikle de kamu kuruluşlarının bilgilere rahatlıkla ulaşabileceği proje vatandaşlarımızın işini kolaylaştıracaktır. Darende'mizde böyle bir hizmetin faaliyete geçmesi bizleri memnun etmiştir. Tapu Müdürlüğümüz, yenilenen alt yapısı, fiziki imkanları ve 'Kalite Belgesi' gibi önemsenen değerlerle hizmette sınır tanımamaktadır" diye konuştu. 
 
SİSTEMİ KULLANAN MÜDÜRLÜKLER
 
Malatya'da sistemi kullanan Tapu Müdürlükleri ile başlama tarihleri şöyle : 
 
Malatya-Merkez (14/11/2006), Arguvan (28/01/2009), Battalgazi (10/01/2012), Darende (11/01/2012), Doğanyol (18/04/2011), Hekimhan (07/01/2009) , Kale (26/08/2008), Kuluncak (06/05/2011), Pütürge (10/01/2012) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız