SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takdir Kamuoyunun.."

0
Güncellendi - 2018-01-20 04:49:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, bir gruba yönelik eleştirilerinin ardından Meşale Derneği yöneticileri tarafından yapılan açıklamanın ardından yazılı bir açıklama yaparak, "İslami duyarlılık aynı zamanda tüyü bitmemiş yetim hakkı duyarlılığını da getirir." dedi ve açıklamalar konusunda takdirin kamuoyunun olduğunu bildirdi.

Keskin'in açıklaması özetle şöyle:

"Siyasi gücünü ve imkanlarını kazanca dönüştürerek şelale gibi kendilerine akıtanları kast ederek yapmış olduğum açıklama ve ifadelerimden rahatsızlık duyanlar, şahsıma çamur atmaya başlamışlardır. Ancak; o çamur sadece ellerinde kalmış ve onların ellerini kirletmiştir.

Ben açıklamış olduğum bütün ifadelerimin sonuna kadar arkasındayım. Kim rahatsız olursa olsun, kim üzerine alırsa alsın. Bunun takdiri kamuoyuna aittir.

...

Şelalecilere yönelik ifadelerimden rahatsızlık duyanlar, FETÖ dava ve soruşturmaları için neden Adliye koridorlarında gezdiklerini kamuoyuna halen anlatmamıştır. 17-25 Aralık sonrasında FETÖ ile birlikte fotoğraf verenler ile neden bir araya gelerek fotoğraf verdiklerini anlatamamışlardır.

Şelaleciler şeklindeki ifademden rahatsızlık duyanların; Malatya’daki FETÖ operasyonlarında yakalanan mahrem imamlarını eğitim kurumlarında saklayan, kollayan ve besleyenlere yönelik olarak bir mesafeleri olup olmadığını da kamuoyuna anlatmalarını bekliyorum.

“İslami duyarlılık” aynı zamanda “Tüyü bitmemiş yetim hakkı duyarlılığını” da getirir. Şelaleciler şeklindeki ifademden rahatsızlık duyanlar, acaba 21 yıllık olan kullanım ömrünü doldurmuş tıbbi cihazları merak ettikleri kadar, Kayısı Birlik dosyasını da merak ediyorlar mı?

Malatya kamuoyuna şu durumu açıklamak isterim; Malatya’daki gelişmelere her zaman duyarlı oldum, olacağım. Bugün şelaleciler olarak ifade ettiklerim hakkında neden 10 yıl yada 5 yıl önce değil de, bugün konuştuğumun, ifadelerimden rahatsızlık duyanların sorgulamasını isterim. Demek ki bugün yanlış yapılan ve ısrarla yanlış yaptırılan hususlar var. Benim hiçbir zaman dikkate almadığım tehditlerde bulunanlar, önce neden kamuoyunda bu kadar rahatsızlıklara neden olduklarının çare ve yollarına baksınlar. İslami duyarlılık, İslami düşünce bunu gerektirmez mi?

Açıklamalarım ve ifadelerimin ardından Malatya’da her kesimden destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Keskin'in açıklamasında, söz konusu gruba yakın olduğu belirtilen bazı yayın organlarında yeralan iddialara da yanıt verildi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Emir (6 yıl önce)
    Başkanı haklı buluyorum malatya bir tane derneğin eline mi kalsın inşallah cumhur başkanı bu işe bir el atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Başkanım Allahına kurban arkandayız bu zor yolda
    0
    0
    Yanıtla
  • İSmet (6 yıl önce)
    MeşaNerde islam nerde kul hakkı. Bunlar için herşey mübah. Bu hakkı kendilerinde görüyorlar. Yazık bu millete. 15 temmuzda gördük biz aynı senaryoyu. Yeter artık istemiyoruz bir derneğin vakfin yönettiği tvleri gazeteleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Ak parti seçimleri kazanmak istiyorsa önce kendi içini temizlemeli. Yoksa yüzde 40 bile alamaz. Geliyor Akşener gümbür gümbür geliyor vede gelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEMLEKET (6 yıl önce)
    SAYIN BAŞKANIMA SONSUZ SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. ARKANDAYIZ BAŞKANIM...MALATYA SENİNLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Bir zaman belirli aşiret ve tarikat mensupları illerde istediklerini vekil yapıyorlardı sayın cumhurbaşkanımız bunların üstlerini çizdi istediklerini sıraya koymadı oralarda daha fazla oy aldı bu sorunu tek çözecek kişi sayın cumhurbaşkanımız inşaallah görevleri tebliğ olanların devlette kadrolasmalari ve akceli işlerle ugrasmalarina sayın cumhurbaşkanımız son verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Şevket başkanın bir yanlışı olsa onu Malatya sokaklarına çıkmaz ederlerdi bir kaç kişi bir araya geliyor mantar gibi dernek ve vakıf kuruluyor Malatya caddeleri bu tür dernek ve vakıflardan geçilmiyor bunların oy oranı nedir inanın çok azdır ama ne yapıyorlar devlete eleman yerlestiriyorlar ve Akçeli işlerle uğraşıyorlar tekrar ediyorum sadece tebliğ vazifesi yapan dernek ve vakiflara hem teşekkür ediyorum hemde başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    Şelaleciler konusunda şevket keskin sonuna kadar haklı. Ammaaaa eğer bu çıkışını ileriye dönük siyasi yatırım için yapıyorsa yazıklar olsun,insan doğruları Allah cc için söylemeli yoksa siyasi-dünyevi gelecek için değil.Bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)
    BAŞKANIM SENİNLEYİZ. BU İNSANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA ÇIKARDIN. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TAMAMINA YAKINI BU GURUBUN İNSANLARI.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    umarım keskin başkan dik durmayı becerir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam Benim (6 yıl önce)
    Kimse kimseyi aldatmasin. Allah aşkına şu Malatya Belediyesine bir bakın üst yönetime getirilen insanlar gerçekten bu işi bilen, liyakat sahibi insanlar mı? Eğer gerçekten öyle ise sözümüz yok. Yoksa " körler sağırlar birbirini ağırlar" mantığında mi hareket ediliyor. Bu işler konuşmakla olmaz. Kalite asla tesadüf değildir. Bu tip insanlar konustuklarinda kendi insanligindan şüphe edersiniz. Allah CC yarına birakir, yanlarına bırakmaz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (6 yıl önce)
    Malatyada ilk defa şevket başkan değindi (bunlara) sonuna kadar destekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)
    başkan samimiysen sonuna kadar git halkk arkanda ha yok deyilsende yapma samimi dur dikkk dur belgeleri sun biz vatandaş olarak arkadayız kongırede başbakana halk olarak verelim belgeleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (6 yıl önce)
    Bir dönem hatırlarmısınız; birileri şöyle derdi, "Eve televizyon almayın, şeytandır" yada eve televizyon alındığında "Eve şeytan mı koydun" derlerdi. İşte sonra gel zaman, git zaman şöyle oldu, o ifadeleri kullananlar televizyon yayın sahibi oldular. Neredeyse her cemaatin yada bir tarikatın tivisi var. Burada televizyonculuk yapmaları kötü bir şey değil, ama zamanında gerçekleri idrak edemiyorlardı, toplumu yanlış yönlendiriyorlardı. Bugün değiştiler. Unutmamak lazımki elmanın çürümesi de bir değişimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (6 yıl önce)
    Allah'ına gurban şevket başkan. Dik dur eğilme MALATYA seninle
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir (6 yıl önce)
    Malatyanın yürekli başkanı malatya senin yanında helâl olsun sana ALLAH yardımcın olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebru (6 yıl önce)
    Peygamber efendimizin ismi musrikler nazarinda bile Muhammed ul Emin e cikmisti. Cunku yalan soylemezdi ve soylemeyide yasaklamisti.Yaptiginiz kadrolasmayi inkar etmeyi hangi motivasyonla yapiyorsunuz. bunun efendimiz hz. muhammed in getirdigi dinle ilgisi nedir. insanlarin hakkini neden yiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    bizim mensuparimizin hicbirine kayrilarak kadro verilmedi demesi yaptiklari kadrolasma gerceginin ustunumu ortecektir. aynen fetode oldugu gibi gercegi inkar etmeleri ve bunu din icin yaptigini dusunmeleri kabul edilebilir bir durum degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Birilerinin haksızlık ları, din istismarlığını, insanları ötekeliştermelerini vs.hertürlü yanlış larını bağırması haykırması gerekiyodu.bunuda Şevket Başkan yaptı. Helal olsun başkana.her sölediğinde haklı. hatta söylemesi gereken o kadar durum varki???? Ama herşeyde sölenmiyor.Sadece birşey söyleyeyim.Bunların okeylediği MEB okulları müd.müd.yrd.larının yüzde 95 i liyakat sahibi olmayan kişiler.bunlar çocuklarımzın okullarında idareci oldular.Bu millet e bu çocuklarımıza revamı? Ama kendi adamları ya.gerisi hikaye Allah inşallah bunlardan bu yaptıklarının hesabını soracak.Bunun için dua ediyoruz.Başka bişey elimizden gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Biz milli iradeden başka irade istemiyoruz. Reis bunlara ne zaman dur diyecek merak ediyorum. Cumhurbaşkanımizin malatyaya el atması ve temizlemesi lazım. Başkana sonuna kadar güveniyorum. Bunların üzerine gitmeye başka kimsenin gücü yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beusel (6 yıl önce)
    Şevket beye sonuna kadar destek veriyorum. Cesaretinden dolayi kutluyorum. Biz çocuklarımızin geleceği için bu yapilanmalari istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Bizim bu yapilanmalara tahammülümuz yok. Gerekirse cimerden de bunları ifade edeceğim. Ama Şevket beyi de güvenlik güçlerinin koruması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    devlet depesine çökerse herkes bunları biz zaten biliyorduk derler önemli olan Şevket başkan gibi önce den fark Edip dile getirmek gerçek ehli sünnet cemaat lerine zaten kimsenin bir sözü olmaz onlarında menfaat ve çıkarlarını işi olmaz Şevket başkanın tespitini doğru ve yerinde buluyorum selam ve dua ile herkese saygılar sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Şevket Keskin Başkan çok güzel söyledi yalnız eksik söyledi başkanın aleyhine taraflı yayın yapanlar kim onu izah etsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    İki tane arabanın hesabını sormak değil niyetleri belliki. Niyetleri algı oluşturmak. En iyi yaptıkları iş algı operasyonu. Böyle böyle başkanı da sindirmeye korkutmaya çalışıyorlar. Ama baltayi taşa vurdular. Başkan her kuruşun hesabını veriyor gördüğüm kadarıyla. Şimdi onlar düşünsün. Allahindan bulsun hepsi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Vatandaş (6 yıl önce)
    Zamanında kendilerinden birini kastederken müslüman sıfatını kullanan söz konusu gruplar, siyaset, iş takipçiliği ve kadrolaşmada tam gaz ilerlemektedir. Gençler bu akımların peşinden giderek geleceklerini yok etmekte ve medeni bir insanın sahip olması gereken bağımsız düşünme becerilerini kaybetmektedir. Ayrıca bilim ve eğitim kurumları olarak adı geçen bu grupların kadrolaşma ve güç devşirme dışında bilim adına herhangi bir iş yaptığını görmedik. Devlet başta insanları görünüşlerinden başlayarak sınıflandıran bu tür “EĞİTİM DERNEKLERİ” ile sırt sırta vermek yerine eğitim ve kültüre doğru dürüst yatırım yaparak gençleri böyle güç odaklarına mahkum etmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mektupvar (6 yıl önce)
    Başkana tam destek başkan haklı MALATYA İŞLERİNİN VE İŞ MÜRACAATLARININ OLUMLU SONUÇLANMASI İÇİN BU GRUPTAN GEÇMESİ GEREKŞYORDU..
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (6 yıl önce)
    Başkanım haklısın sonuna kadar arkandayız geri dönme sonuna kadar git
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    sonuna kadar haklisin başkan malatya halkida herseyin farkinda ama elinden bse gelmiyor mucadelinizi sonuna kadar surdurmeniz bu halkin yararina olacktr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Başkan haklı şelaleciler malatyayanın yakasında düşsünler
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal gündüz (6 yıl önce)
    islam ve islami hizmetler şelale yada başka derneklerin elinde değil,herkes islamı yaşadığı kadar müslümandır,şelaleciler samimi değil,15 yıl önce 2002 den önce akparti hükümeti yokken ,bir müslüman siyasetle ilgilendiği zaman bu şelaleciler zavallı olarak senidemi kaybettik diyorlardı,şimdi ne oldu da hepiniz siyasetçi oldunuz........
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo çok güzel yazmışsın.oy kullananlara kâfir diyenler parti yönetiminde. Siyasetin göbeğinde. Bu devletin imamının arkasında namaz kılınmaz deyip kendi imamlarını yaratanlar, Cumaya gidilmez diyenler şimdi camiden çıkmıyorlar. Yarın konjonktür değişsin o zamana göre tekrar şekil değiştirirler
    0
    0
    Yanıtla
  • bir belediyemizin başkanı oy kullanmak günahtır diyordu ya şimdi şirketlerin haddi hesabı yok ben hesabımı veririm ama siz nasıl hesap vereceksiniz her sektörden şelaleciler birer tane var onlardan başkasına iş verilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • aslına bakarsanız az biraz düşünseniz gerçeği göreceksiniz demekki o dönemden önce yani ak partiden önce kimse bu devlete bu ümmete hizmet etmiyormuş bahsettiğiniz kişiler tam anlamıyla müslüman oldukları için bu görüşleri savunmuşlar sonrasında adam gibi adamlar geldiği için desteklemiş hatta birliktelik kurup milletvekili bakan başkan olmuşlar müslümanlıktan bahsediyorsanız arkalarında dimdik durmaya çalışın amacınız müslümanlık değilse boş boş konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal bey durumun özeti tamda bu tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla