SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takım Arkadaşları Rakip Oldu

0
Güncellendi - 2018-08-09 02:14:50
Takım Arkadaşları Rakip Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle organize edilen 6. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nda bir sürpriz yaşandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6'cısı gerçekleştirilen Uluslararası Altın Kayısı Açık Satranç Turnuvası, 6 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen açılış töreni ile başladı. Türkiye ile birlikte 11 ülkeden 555 sporcunun yarıştığı turnuvada Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un satranç sporcuları Alina Bivol ile Mehmet Doğan Koç, kura sonucu birbirlerine rakip oldu. A kategorisinde oynanan müsabakayı Alina Bivol kazandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kulüplerinde mücadele eden sporcular Alina Bivol ile Mehmet Doğan Koç'un 6. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası'nda birbirlerine rakip olduklarını görünce önce çok şaşırdı sonra iki sporcuyu da tebrik etti.

Toplam 50 bin TL para ödülün verileceği turnuvada sporcular, 10 Ağustos Cuma günü Nemrut Dağı Milli Parkını, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayını, Levent Vadisini ve daha birçok tarihi ve turistik mekanı gezme imkanı da bulacaklar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız