SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Başarı Çıtasını Yükseltiyor"

0
Güncellendi - 2017-02-23 18:04:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübünü ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün belirlenen hedef ve planlamalar doğrultusunda faaliyetlerine devam etmesi ilçemizin gelişimi açısından büyük önem arz ediyor. Takımlarımızın başarı çıtasını her geçen gün yükseltmesi bizleri umutlandırıyor. Kulübümüze desteklerimizi esirgemeden vermeye devam edeceğiz” dedi.

“TESİSLEŞME VE SAĞLAM BİR ALT YAPIYLA KALICI BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Mehmet Çınar, Murat Türksoy ve Muammer Zafer ile birlikte Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Yakınkent’te bulunan Kulüp Binasını ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve Kulüp Yöneticileri tarafından kapıda karşılanan Belediye Başkanı Polat, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grupta liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Yeşilyurt Belediyespor futbol takımı teknik heyeti ile futbolcularıyla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, kulüp bünyesinde faaliyetlerine devam eden takımlar ile sporcuların son durumları hakkında Başkan Polat’a detaylı bilgiler verdi.

Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, antrenörler ve futbolculara grupta kalan maçlar için başarı dileklerini sunan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, futbol başta olmak üzere tüm branşlarda yakalanan başarı seviyesinin Yeşilyurt’un gelişimi ve değişimi açısından büyük önem arz ettiğini ifade etti.

“SAĞLIKLI TOPLUMLAR, SAĞLIKLI İNSAN HAYATI İÇİN SPORTİF ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Yeşilyurt İlçesini her yönden kalkındırmak ve örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmak için sportif alt yapı, tesisleşme ve kalıcı başarıların ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Başkan Polat,” Bizler günü birlik veya haftalık başarılardan ziyade alt yapısıyla, tesisleriyle, kalıcı başarılara ulaşan bir Yeşilyurt Belediyespor hedefliyoruz. Kulüp Yönetimimiz, antrenörlerimiz ve sporcu kardeşlerimiz bu hedef doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor. İlçemizin farklı alanlarında çok amaçlı spor tesisleri kuracağız, yeni yeteneklerin ortaya çıkması için öncelikle tesis sayısını artırmamız ve doğru bir strateji belirlememiz lazım. Kalıcı ve nitelikli başarılar için yerel yönetimlere düşen görev; tesisleşme ve alt yapıyı sağlamlaştıracak adımları atmaktır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin sportif yönden çıtasını yükseltmeye, yeni tesis ve sahalar kazandırmaya ayrı bir önem vermekteyiz. Sağlıklı toplumlar ve sağlıklı insan hayatı için sportif etkinlikleri önemsiyoruz. Gençlerimizin sportif faaliyetlere daha fazla katılım göstermeleri için imkanlarımızı seferber ettik. İlçemizdeki sportif alt yapı anlayışının daha iyi düzeye gelmesi için mücadele eden amatör takımlarımıza ve sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz. Yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz gençlerimize sahip çıkıp spor yapmaya teşvik ederek çok önemli görevler üstleniyorlar. Gençlerimizin hem bedensel hem de zihinsel olarak güçlü olmaları gerekiyor. Ülkemizin güçlü bir geleceğe sahip olması gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine bağlıdır. Yeşilyurt Belediyespor’a bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gereken desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“FUTBOL TAKIMIMIZA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM ”

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grupta hafta sonu deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Polat, “Sportif faaliyetlerde başarısının sırrı; birlik, beraberlik ve birlikte hareket etme anlayışından geçer. Yeşilyurt Belediyespor futbol takımımızda oynadığı maçlarda aldığı güzel sonuçlarla bulunduğu grupta 43 puanla ilk sırada yer alıyor. Bu başarıdan dolayı Yönetim Kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ederim. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı içinde başarı dileklerimi sunuyorum. İnşallah bu zorlu deplasmandan da güzel bir sonuçla dönerek hedefinize bir adım daha yaklaşırsınız. Sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, bu hedefe ulaşmak içinde takımdaki birlik ve beraberlik ortamı bizleri mutlu ediyor. Çok güçlü ve karakterli bir kadromuz var, bu kadroyla hedeflenen başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Kalan maçlar için antrenörlerimize ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUK İPİNİ İNŞALLAH GÖĞÜSLEYEREK 3.LİGE ÇIKACAĞIZ”

Yeşilyurt’un tanıtımı için alınacak başarılı sonuçların önemli olduğunu sözlerine ekleyen Polat, “Kalan maçlarımızı güzel sonuçlarla geçip Adıyamanspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı da galibiyetle tamamlayarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajı yakalayacağız. Adıyaman maçında centilmenliği elden bırakmadan, sahada en iyi şekilde konsantre olup iyi oynayarak kazanacağız inşallah, size güvenim sonsuz. Bundan sonraki beş maçımız final niteliğinde, kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Şampiyonluk ipini Allah’ın izniyle biz göğüsleyeceğiz ve 3.Lige çıkacağız. Siz sahada mücadele ederken bizlerde aynı heyecanı saha dışında yaşıyoruz. Sizi an be an takip ediyoruz. Takımımız en güzel yerleri hak ediyor. Yeşilyurt’un tanıtımı için sizlerin başarısı önemli, bizlerde tüm gücümüzle arkanızdayız, ligde borcu olmayan bir kulüp anlayışına hakimiz, borç zaten bize yakışmaz. Bizler hepimiz mücadele ediyoruz ancak sahada aslanlar gibi gayret eden teknik heyet ile futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hepinizin alınlarından öpüyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yönetimi de desteklerden dolayı Başkan Polat’a teşekkürlerini iletti.

GÜREŞÇİLER VE HALK OYUNLARI EKİBİ KUPALARI BAŞKAN POLAT’A TAKDİM ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kulüp Binasını ziyareti sırasında Malatya'da düzenlenen şampiyonlarda başarılı sonuçlar alan sporcularla bir araya geldi. Kulüplerarası Güreş İl Şampiyonası ve Halk Oyunlar Yarışmalarında önemli başarılar elde eden sporcular kazandıkları kupaları Belediye Başkanı Polat’a takdim ettiler.

Antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek kutlayan Belediye Başkanı Polat, sporculara takım elbise hediye etti.

Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız