SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Güven Kazanıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:14
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, sahalarında 3-0 galip ayrıldıkları Çorumspor maçıyla ilgili, ''İstediğimizi son bölümde de olsa aldığımız için mutluyuz'' dedi. 
     
Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, böyle bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi. 
     
Gol atmak için bütün riskleri aldıkları bir maç olduğunu ifade eden Kılıç, rakibin ise gol yememek için oynadığını bildirdi. 
     
Yeni transferlerden Aytek'in iyi bir oyuncu olduğunu belirten Kılıç, ''Oyuna sonradan giren oyuncularımız bize önemli katkılar verdi. Bütün oyuncularımız tek yürek maçı kazanmayı arzu ettik. İstediğimizi son bölümde de olsa aldığımız için mutluyuz'' ifadelerini kullandı. 
     
Şanlıurfaspor maçıyla başlayan bir ivme yakaladıklarını kaydeden Kılıç, ''Bugün de oyunun hakimiydik. Öyle tesadüfi goller de atmadık. Ayağa pas yapan, kenarları kullanan, oyunu yönlendiren bir ekip görünümündeydik ama bu konuda da eksiklerimiz var tabii ki'' diye konuştu. 
     
Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Ertan Mumcu ise takımlarının takım olma yolundaki organize ataklarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Çorumspor'la grupta aynı puanda olduklarını, aldıkları galibiyetle birlikte rahatladıklarını söyledi. 
     
''Rahatlık rehavet anlamına gelmemeli'' diyen Ertan Mumcu, güzel futbol oynayarak kendi kendileri ile yarışacaklarını, fikstür avantajından ziyade ortaya koyacakları futbolun önemli olduğunu belirtti. 
     
Mumcu, 3-0 gibi net bir skorla maçı aldıklarını ifade ederek, ''Pozisyonlarımız çoktu. Baskılı, istekli oynadık. Sonuç da lehimize oldu'' diye konuştu. Yeni transferleri Aytek'in 2 gol attığını hatırlatan Mumcu, ''Takımımız yavaş yavaş öz güven kazanıyor. Her anlamda iyi bir sonuç oldu'' dedi. 
     
Çorumspor Teknik Direktörü Sedat Özbağ da maçtan galip çıkan tarafın Yeni Malatyaspor olduğunu belirterek, ''Biz de iyi hazırlandık onlar da iyi hazırlanmışlar'' diye konuştu. Özbağ, 80'inci dakikaya kadar dirençli oynadıklarını, atak üstünlüğünün Yeni Malatyaspor'da olduğunu, takımlarının bir gol yeyince çözüldüğünü anlattı. 
     
Ligin alt sıralarındaki 4 takımdan 3'ünün ligden düşeceğini ifade eden Özbağ, ''Malatya güçlendi, 9 transfer yaptı. Alt sıralardaki takımlar arasında herhalde sıyrılır diye düşünüyorum'' açıklamasını yaptı. 
 
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız