SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Takım Halinde 5'inci Oldular

0
Güncellendi - 2019-02-12 03:23:20
Takım Halinde 5'inci Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Satranç Takımı, Antalya’da 12 takımın katılımıyla düzenlenen  Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasında 31 puan toplayarak takım halinde beşinciliği elde etti.

“12 TAKIM ARASINDA BEŞİNCİ OLDUK, SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Antalya’da katıldıkları Türkiye Şampiyonasında güzel sonuçlar aldıklarını ifade eden Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, “Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası 03 ile 08 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Ferdi ve takım halinde gerçekleştirilen şampiyonanın 12 takımı arasında yer alan satranç takımımızın genel toplamda elde ettiği 31 puanla beşinciliği elde etmesi önemli bir başarı olarak görmekteyiz. Oynadığı 8 maçın 7’sini kazanan sporcularımızdan Büşra Öztürk Türkiye ikincisi olup gümüş madalya kazanırken, genç erkeklerde Muhammed dönmez ise oynadığı 7 maçın 6’sını kazanarak ikinciliği elde etti. Sporcularımızdan Tahsin Yordamlı’nın ise 110 sporcu arasında 11’ci olarak ilk 20’e girmesinde de ayrıca sevindik. Güzel sonuçlara ulaştığımız Türkiye Şampiyonasında kentimizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşamaktayız” dedi.

“MEHMET ÇINAR BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kulübe olan desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanı Büyükdaş, “ Göreve geldiği günden beri kulübümüze sahip çıkan, ilgi ve desteğini bizlerden esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a Yönetim Kurulu ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın turnuva öncesinde ve sonrasında bizleri araması ve başarı dileklerini paylaşması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yeşilyurt Belediye Başkanımızın destekleriyle bundan sonra katılacağımız turnuvalar ve şampiyonalarda daha güzel sonuçları alacağımıza yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız