SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Halinde Gol Yemiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-02-03 02:52:28
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir, “Takımda hem saha içinde hem de saha dışında birlik ve beraberlik var, bu da hem skorlara hem de mücadelemize yansıyor” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon şuana kadar 7 maçta kalesini en fazla gole kapatan takım oldu. Ligde son 3 maçtır kalesini gole kapatan, genelde de şuana kadar 7 maçta kalesinde gol görmeyen Ertaç Özbir, “Ligin geneline baktığımızda 7 hafta gol yemedik. Aslında bunu takım olarak başardık. Sadece kaleci, defans, orta saha ya da forvete bağlamamak lazım, takım halinde defans yapıp, hücuma çıkıyoruz. Takım halinde gol atıyoruz, takım halinde gol yiyoruz. Bu işin en geri kısmı kaleci olduğu için daha ön planda görünüyor. Gol yemememizi takıma bağlıyorum. Takımda hem saha içinde hem de saha dışında birlik ve beraberlik var, buda hem skorlara hem de mücadelemize yansıyor” diye konuştu.

Antalyaspor deplasmanının zorlu olduğunu ancak puan ya da puanlarla döneceklerini ifade eden başarılı eldiven, “Zorlu bir maç. Zor bir deplasman çünkü Antalyaspor’un da bulunduğu konum itibariyle bizi orada gerçekten zorlu bir müsabaka bekliyor. Oradan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Deplasmanda iyi bir şekilde mücadele edip, belki galibiyet belki beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur” dedi.

Özbir, takımda kaliteli oyuncuların olduğunu, gerek savunma gerekse de hücumda iyi işler yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Savunmaya Doria geldi. Sadık ve Mina zaten kaliteli isimler. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, onlarında yolları açık olsun. Daha da güçlendik. Takıma kaliteli isimler katıldı. Umarım ikinci yarı daha az gol yiyerek, ligi iyi bir şekilde tamamlarız. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bize sahip çıkıp, destek oluyorlar. Bu takıma güvensinler, bizde onlar için elimizden geleni yapacağız.”

Her futbolcu gibi kendisinin de milli formayı giyme hedefinin olduğunu dile getiren başarılı kaleci, “Milli takım her futbolcunun gitmek isteyeceği en güzel yerdir. Sonuçta ulusunuza, milletinize yardım etmek, onlara en iyi şartları sağlamak için kendinizi göstermeniz gereken yer milli takımdır. Bizde milli duygular içerisindeyiz, inşallah milli takım bize de nasip olur. Orada güzel şekilde oynarız ve kendimizi en üst seviyeye çıkartmaya çalışırız” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız