SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım İstediğim Seviyeye Geliyor"

0
Güncellendi - 2017-10-31 02:58:00
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de geride kalan 2 haftada 6 puan alarak, yükselişini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında sahasında İstanbul ekibi Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de önce Trabzonspor, ardından da Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorlarla yenen ve puanını 14’e yükselten sarı kırmızılılar, ligin 11.haftasında 5 Kasım Pazar günü Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Ligin 9 ve 10.haftalarını galibiyetle tamamlayan sarı kırmızılılar, sahasında İstanbul ekibini de yenerek, iyi gidişini sürdürmek istiyor.

28 Ekim Pazar günü Ankara’da oynanan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası 1 günlük izin yapan teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanarak, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, forvet oyuncusu Eren Tozlu ile orta saha oyuncusu Aytaç Kara katılmadı. Sakatlığı geçen ancak tam hazır olmayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukmu Godson Azubuike ise takımdan ayrı çalışmasını sürdürdü.

“SABIRLA BEKLEYECEĞİM”

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, “Bu ligin en önemli takımlarından birini yendik. Trabzonspor karşısında aldığımız galibiyeti Gençlerbirliği karşısında pekiştirdik” dedi.

Ofspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında gol atan tecrübeli defans oyuncusu kendi performansına ilişkin ise “Hangi pozisyonda oynarsanız oynayın gol atmak size bir güven veriyor. Forma için hocamın bana şans vermesini bekleyeceğim. Bunun için çalışacağım ve sabırla bekleyeceğim. Şansa geldiğinde de en iyisini yapmaya çalışacağım” değerlendirmesinde bulundu.

“TAKIM İSTEDİĞİM SEVİYEYE GELİYOR”

Teknik direktör Erol Bulut, “Puanlar almak güzel. Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin önemli hale gelebilmesi için Gençlerbirliği karşısında da galip gelmek istiyorduk. Bunu başardık” diye konuştu.

Takımın günden güne kendisinin istediği seviyeye yaklaştığını ifade eden Bulut, şunları söyledi: “Benim isteğim takımın kompakt oynaması, agresif olması. Kaptığımız topları da hızlı bir şekilde kanatlara aktarıp, kanatlardan veya merkezden hücum yapmak. Bu noktada da takım istediğim seviyeye geliyor.”

Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir karşılaşması 5 Kasım Pazar günü 16.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

EROL BULUT İLE 5 MAÇTA 3 GALİBİYET

Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktör Erol Bulut ile çıktığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Ligde Trabzonspor ve Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorlarla yenen Malatya ekibi, sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, 8.haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında ise deplasmanda Ofspor’u 3-1’le geçmeyi başardı.

Süper Lig’de 10 haftalık bölümde 4 galibiyet alan sarı kırmızılılar, bu galibiyetlerin 2’sini Erol Bulut ile elde etti.

Malatya ekibi, Bulut yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası’nda ise adını 5.Tur’a yazdırmasını bildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Takımımızı ve teknik heyeti yürekten desdekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    Dia kayboldu yaa
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hocam.teknik.heyetine.oyunculara.guveniyoruz.galip.gelirsiniz.bu.hafta
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Mina defansiv orta saha oynarsa ,Azubuike nin oynadigi pozisyon daha basarili olur ,hatta ileri ciktiginda hava toplarinda gol atmaya yatkin bir futbolcu.Sadik gayet basarili devamli oynamali , Kapazitesini dahada yukari cikaracak bir yetenek.3 yil önce Amatör iken bir den süperligde oynamak kolay degil . Sadece barazite ve yabanci kalecimiz beklentileri karsilayamiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Mina çok başarılı onu sahada görmek istiyoruz sadıktan daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Passolig alın arkadaşlar. Çocuklar ve kadınlar bu işe dahil edilmeli malatya sosyal bir kent bayanların maça gelmesi teşvik edilmeli ailecek festival gibi maça gitmeli. Tabiki stad da fast food lokanta çay yemek vs hizmetler verilmeli çok pasif lik var bu konuda Tüm halkı erkek kadın çocuk maça teşvik etmeli..HERKES PASSOLİG ALSIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zekasını sadece orjinal küfür etmek için kullanan tipler olduğu sürece kimse ailesini maça getirmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Mavilerde çok yakışmış.Maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Bir kez olsun stadı tam kapasite dolduralım da alem taraftar görsün diyeceğim ama malesef o ruh yoktur bizde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    HAYDİMALATYALI HAYDİ MALATYA STADA MAÇA DAHA NE BEKLİYOSUNUZ ALLAH İÇİN STADI DOLDURALIM
    0
    0
    Yanıtla