SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım İyi Bir Çizgide"

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Belediyesi Esenlik Voleybol Takımı, ligin ilk yarının bitimine bir hafta kala liderliğini sürdürüyor.
 
Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmaların 6'ndan galip, birinden ise mağlup ayrılan takım, ligdeki tek mağlubiyetini ise, ligin ilk haftasında Kahramanmaraş Belediyespor'a karşı 3-2'lik skorla almıştı. 
 
Kulüp başkanı Orhan Barman, "Takım iyi bir çizgide.İkinci yarıda da bu çizgiyi devam ettirmek istiyoruz.Üst üste alınan galibiyetler takımın moralini yükseltti.Lige mağlubiyetle başlamıştık. Ancak iyi bir ekip olduğumuzu daha sonraki karşılaşmalarda gösterdik. Alınan bu mağlubiyet sonrası art arda 6 maçımızı kazanarak, ligin ilk yarınsı lider tamamladık. Amacımız bu başarılı çizgimizi ikinci yarıda da sürdürüp, hedefimize ulaşmak" ifadelerini kullandı. 
 
Ligde ilk yarı önümüzdeki hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Malatya Belediyesi Esenlik takımı, ilk yarının son maçını deplasmanda Batman Petrolspor'la oynayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız