SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım İyi Yolda"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı İlhan Kavuk, Yeni Malatyaspor'un iyi yolda olduğunu ifade ederek, "Hep beraber o birlik ve beraberlik içinde yürüyebildiğimiz kadar yürüyeceğiz" dedi. 

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Kavuk, "Takımdaki atmosferi oluşturmak için bizden desteklerini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkürlerimizi iletiyorum. Katkıları bize çok büyük oldu. Bu birlik ve beraberliğimizde onun büyük emekleri oldu. Ofspor maçındaki taraftarlarımızı da kutluyorum. Futbolcularımızı da ayrıca tebrik ediyoruz. İstedikleri oyunu sahaya en güzel bir şekilde yansıtabildiler. Bazı sıkıntılar olsada bunlar ilerleyen zamanda geçecektir. Artık Ofspor maçı bitti. Önümüzde yarın oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçı var. Artık ona bakacağız. Takım olarak iyi yolda ilerliyoruz" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARINI BİR KİŞİYE BAĞLAMAK YANLIŞ OLUR"

İlhan Kavuk, transfer çalışmalarının yönetim tarafından hep birlikte yürütüldüğünü ifade ederek, "Emre Toraman transferi konuşup üzerinde karara vardığımız bir transferimiz oldu. Bazı istediklerimizi de alamadık. Bazılarına gücümüz yetmedi. Bazıları başka takımla anlaştı. Tabii elimizden geldiği kadar hocamızla görüşerek transfer politikamızı sürdürdük. Transferi bir kişiye bağlamak yanlış olur. Hepimiz oturduk, konuştuk ve karar verdik. Bundan sonra bu futbolcularımızla sezon ortasına kadar gideceğiz. Hep beraber o birlik ve beraberlik içinde yürüyebildiğimiz kadar yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

"3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Ligin ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda Kütahya ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kavuk, "Her takım sahaya 11 futbolcusuyla çıkıyor. Her takımın kendine göre gücü vardır. Bizim bu saatten sonra kendimizin ne yapacağı önemli. Diğer takımlar bizi çokta ilgilendirmiyor. Biz kendimiz eğer gücümüzü sahaya yansıtabilirsek, rahatlıkla kazanıp döneriz. Tabi güç atmosfer neyi gösterir onu hepimiz göreceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız