SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olarak İnandık"

0
Güncellendi - 2016-02-10 00:54:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün başkanı Doğan Çelebi, takım olarak 2. Lig için kenetlendiklerini ifade ederek, "İyiyiz, iyi gidişi sürdürüp, sezonu mutlu sonla tamamlamak istiyoruz" dedi.

Çelebi, Yıldırım Beyazıt Şafakspor deplasmanından da iyi bir futbolla galip ayrıldıklarını dile getirdi.

Takım olarak 2. Lige inandıklarını ve bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Çelebi, "öylesine atmosferi yüksek bir karşılaşmanın zorlu geçeceğini biliyorduk. Biz, takım olarak zaten zoru başarmayı seviyoruz. Kayseri takımların bol olduğu bir grupta neredeyse her hafta bir Kayseri takımı ile karşı karşıya geliyoruz. Bu bizim için ciddi dezavantajlar yaratıyor. Ama biz bu sezon bu işe inandık. Bu haftada yine bir Kayseri ekibine konuk olduk. Zor maç oldu. Böylesine zorlu bir deplasmandan 4-0’lık bir galibiyet ile ayrıldık. Tüm teknik ekibimiz ve kızlarımızı kutluyorum. Herkesin ayaklarına sağlık. Grubumuzda lideriz. İnşallah sezonu lider tamamlayıp, Play-Off’lardan bir üst lider çıkarız. Teknik ekibe ve futbolcular güvenim tam. Biz bu sezon hedeflerimize ulaşacağız" dedi.

"KRİTİK BİR MAÇ"

Çelebi, hafta sonu sahalarında ligin en kritik karşılaşmasını Kayseri Gençler Birliği ile oynayacaklarını ifade etti.

İkinci yarının ilk yarıya nazaran daha çekişmeli geçtiğine değinen Çelebi, "Ligde artık her takım kendi hedefi doğrultusunda mücadelesini veriyor. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda karşılaşmalar daha çekişmeli geçiyor. Üst sıralarda müthiş bir mücadele var. 33 puanla lider durumdayız. Kayseri Gençler Birliği 31 puanla ikinci sırada ve 30 puanı bulunan Kılıçaslan Yıldızspor ise üçüncü sırada bulunuyor. Hata yapma ya da puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Hafta sonu sahamızda ikinci sırada bulunan ve bizi yakından takip eden Kayseri Gençler Birliği ile karşılaşacağız. Ligdeki en kritik maçımız diyebilirim. Bu mücadeleden de 3 puanla ayrılıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZ SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDELER"

Çelebi, en büyük amaçlarının Malatya'yı bayan futbolunda en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydederek, futbolcuların sorumluluklarının bilincinde olduğunu, bu bilinçle ligde mücadele ettiklerini söyledi.

Takımdaki her futbolcunun 2. Lig için elinden geleni yaptığını ifade eden Çelebi, "Sezon başında hedefimizin 2. Lig olduğunu söyledik. Bazı sıkıntılarla lige başladık ama şuan daha iyi durumdayız. Transfer yapabildik. Kadromuz daha da güçlendi. Takım olarak Malatya'ya karşı olan sorumluluğumuzu biliyoruz. Malatya'yı bayan futbolunda en iyi şekilde temsil edip, 2. Lige yükselmek istiyoruz. Bu hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. Önce ligi lider bitirip, ardından Play-Off'larda başarılı olup, sezonu mutlu bitirmek istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız