SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takım Olarak İyi Durumdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:23:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek, "Daha çok koşmak ve ter akıtmak lazım. Bizde de onu yapacak oyuncu grubumuz var" dedi. 

Tecrübeli teknik adam, Yeşiltepe Sentetik 3 Nolu Sahada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aydınspor 1923 karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını dile getiren Uçar, haftayı hem 3 puanla hem de lider olarak tamamladıklarını hatırlattı.

Ligde kalan maçların kolay geçmeyeceğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Aydınspor 1923 maçı kolay olmadı. Bundan sonraki maçlarda kolay olmayacak. Şampiyonluk dediğiniz olgu kolay olmuyor. Bir kere lider olduğun zaman hedef takım haline geliyorsunuz. Öyle herkese çıkıp 5 tane atamıyorsunuz. Beni en çok mutlu eden şey maç sonrası futbolcularımın ve seyircilerimizin bütünleşmesiydi. Takımın özgüveni açısında çok önemli olacak. Şampiyonlukta birkaç ayağın bir arada olması gerek. Bunlar bir arada olursa, Şampiyonluk kaçınılmaz olur. Centone Karagümrük takımı grubun güçlü takımlarından birisi. Strateji olarak doğru işler yapan bir takım. Genç yetenekli oyuncuları toplayıp, onlarla hedefe gitmeye çalışıyorlar. Dinamik bir takım."

Uçar, bir gazetecinin 'Centone Karagümrük karşılaşmasının Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanması için yönetimin bir müracaatı oldu, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna, " Her iki takım açısından da iyi olur. Sakatlıklar olur. Çünkü 3 gün sonra yine maç yapacak. Sakatlıklardan mümkün olduğu kadar kalınması, iki takım içinde iyi olur. 1461 Trabzonspor maçında galip geldik ama 3 oyuncumuzu kaybettik. Kadro kurmak açısında bayağı zorlanmıştım. O yüzden saha çim olursa, bizim için o kadar güzel. Onlar içinde önemli hedefi olan bir takım. Olmazsa da artık şartlar budur" cevabını verdi.

Takım olarak iyi durumda olduklarını ifade eden Uçar, "Sezon başındaki rahatlık olmayacak. Pas hatası olacak. Maç kazanmak biraz gergin olacak. Ama buraya gelen futbolcular bunun bilincinde geldi. Başa çıkması için bu futbolcu grubu buradalar. Bizde şampiyonluk hedefi olduğu için buraya seve seve geldik. Dolayısıyla bu şartlarda biz sahaya çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Takım olarak iyi durumdayız. Birkaç sakatımız var. Onlarda sezon içinde olan sakatlıklar. Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal'ın oynama durumu zor görünüyor. Onlarda katılırsa daha üst düzeyde olacağız. Ama diğer futbolcular birbirlerini aratmayacaklar. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Daha çok koşmak ve ter akıtmak lazım. Bizde de onu yapacak oyuncu grubumuz var" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız